Άννα Πρέλεβιτς: «Ο μέντορας σου οφείλει να σου μιλήσει λίγο πιο αυστηρά»
Models

Άννα Πρέλεβιτς: «Ο μέντορας σου οφείλει να σου μιλήσει λίγο πιο αυστηρά»

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Άννα Πρέλεβιτς, μιλά στο «TV Εθνος» για τη συνεργασία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή του Οpen tv «Ελα, χαμογέλα», ασκεί κριτική στο ριάλιτι μόδας GNTM και τους κριτές και αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Φέτος το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μονοπωλεί ένα ριάλιτι μόδας. Εσείς το παρακολουθείτε; Πού οφείλεται η επιτυχία του;

«Ναι, παρακολουθώ το «GNTM». Το έβλεπα και παλιά και χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως θα ξαναγίνει. Εκτός από το ότι είναι μια πολύ ωραία παραγωγή, θαυμάζω τη Βίκυ Καγιά ως προσωπικότητα και μου αρέσει που βλέπω κι άλλους επαγγελματίες, κορυφαίους στον κλάδο τους, να συμμετέχουν στο σόου»

Ούσα μοντέλο, γνωρίζετε τα πράγματα από μέσα. Θεωρείτε ότι οι κριτές είναι υπερβολικοί στα σχόλια τους;

«Επειδή δεν ασχολήθηκα ποτέ τόσο πολύ με το μόντελινγκ, δεν μου έχει τύχει να μου μιλήσει κάποιος με αυτόν τον τρόπο. Αλλά μου έχει τύχει να μου μιλήσει έτσι καθηγήτρια μου στο πανεπιστήμιο, ο προπονητής μου όταν έκανα πρωταθλητισμό στο καλλιτεχνικό πατινάζ αλλά και άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης, και πάντα με έκαναν πολύ καλύτερη. Πιστεύω, όποια δουλειά και αν κάνεις, ο μέντορας σου οφείλει να σου μιλήσει λίγο πιο αυστηρά κάποιες στιγμές γιατί γίνεσαι πιο δυνατός»

Στα προσωπικά σας, ο γάμος, η μητρότητα, είναι στα άμεσα σχέδια σας; «Είμαι πολύ καλά. Οταν ένα σύνολο πραγμάτων είναι ευνοϊκό, μαζί με το σωστό timing, τότε με χαρά θα δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved