Ειρήνη Καζαριάν: «Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων...»
Models

Ειρήνη Καζαριάν: «Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων...»

Η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα!

Η ίδια μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει μεταξύ άλλων πως είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς. Στην αρχή ήμουν λίγο μαγκωμένη. Αλλά το συνήθισα και τώρα χαίρομαι πολύ που ο κόσμος με πλησιάζει και μου κάνει όλα αυτά τα όμορφα σχόλια. Με χαιρετάνε και μου δίνουν συγχαρητήρια. Μου επισημαίνουν ότι με αγάπησαν για το χαρακτήρα μου και επειδή ήμουν αληθινή», ανέφερε στο In Style!
«Το μοντέλο πρέπει να έχει φυσική ομορφιά. Δεν έχω πειράξει τίποτα πάνω μου και ούτε πρόκειται να το κάνω. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων»!
Το 21χρονο μοντέλο ξεκίνησε στο GNTM ως outsider. Μάλιστα, όπως παραδέχεται η ίδια, δεν ήταν λίγες οι φορές που γκρίνιαξε και φέρθηκε λιγότερο επαγγελματικά από όσο θα ήθελε. Αυτό που την έκανε να στεφθεί τελικά νικήτρια του διαγωνισμού ήταν μία στιγμή που έγινε μέσα της το «κλικ».
«Στην αρχή ξεκίνησα με λάθος τρόπο. Μπορεί να είχα μια μικρή εμπειρία στο μόντελινγκ πριν πάρω μέρος στο GNTM, αφού είχα κάνει κάποιες επιδείξεις, αλλά δεν ήμουν επαγγελματίας. Δεν ήξερα πώς ακριβώς να συμπεριφερθώ, οπότε ήμουν εντελώς αυθόρμητη. Μετά τα σχόλια των κριτών και τη φορά που ήμουν, υποψήφια για αποχώρηση, νευρίασα με τον εαυτό μου. Δεν σου κρύβω ότι έκλαψα στα παρασκήνια1 γιατί κατάλαβα το λάθος μου και τότε ήταν η στιγμή πουτο πίστεψα μέσα μου και το πήρα διαφορετικά. Είμαι πεισματάρα. Όταν κάτι κάνει μέσα μου το κλικ, το πάω μέχρι τέλους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved