Ειρήνη Καζαριάν: «Οι γονείς μου ποτέ δεν πίστεψαν ότι ήμουν εγώ στο ροζ βίντεο...»
Models

Ειρήνη Καζαριάν: «Οι γονείς μου ποτέ δεν πίστεψαν ότι ήμουν εγώ στο ροζ βίντεο...»

Η στάση της Ειρήνης Καζαριάν στο GNTM ήταν στο μεγαλύτερο μέρος ουδέτερη, ωστόσο τα σχόλια που ακούστηκαν -και όχι πάντα θετικά- ήταν αναπόφευκτα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό παιχνίδι. 

Το μοντέλο δείχνει να μην έχει επηρεαστεί και επιβεβαιώνει την ήρεμη προσωπικότητα της. Μιλώντας σε γνωστό περιοδικό, αποκάλυψε πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια αλλά αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα που την ήθελε να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο.

«Είμαι πολύ cool και ανοιχτόμυαλη. Δεν επηρεάζομαι από αρνητικά σχόλια που μπορεί να είπαν κάποιες συμπαίκτριές μου - αν και με τα περισσότερα κορίτσια είχαμε τέλειες σχέσεις. Τα δέχομαι και προσπαθώ να γίνω καλύτερη, αλλά δεν στενοχωριέμαι καθόλου. Γενικά, είμαι άνθρωπος που δεν μπαίνει σε καβγάδες. Δεν μου αρέσει η ίντριγκα. Αν όμως σκεφτώ κάτι, θα το πω. Είμαι ειλικρινής».
Το μόνο σκοτεινό σημείο στη μέχρι τώρα low profile πορεία της είναι το πρωτοσέλιδο εφημερίδας που την ήθελε να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο, ένα θέμα που πήρε μεγάλες διαστάσεις, όμως η ίδια φάνηκε να το αντιμετωπίζει ιδιαίτερα ψύχραιμα.
«Ξύπνησα ένα πρωί και οι φίλες μου μου είχαν στείλει τη δημοσίευση. Το είδα και θύμωσα πολύ, γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο οε ένα κορίτσι 21 ετών που μόλις ξεκινάει την πορεία του. Τηλεφώνησα οτο δικηγόρο μου και αυτή η διαδικασία πήρε
το δρόμο της. Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο. Οι γονείς μου έγιναν έξαλλοι επειδή κάποιος ταύτισε το όνομα του παιδιού τους με κάτι τόσο χυδαίο. Όμως, ποτέ δεν πίστεψαν πως ήμουν εγώ. Δεν χρειάστηκε να τους πείσω για κάτι» τονίζει στο In Style.
Η αδελφή της Ειρήνης, Μαρία Καζαριάν, βρέθηκε λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του εν λόγω πρωτοσέλιδου καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα, και απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας πως το μοντέλο δεν θα κάνει μήνυση. Η ίδια εξηγεί το γιατί:
«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω μήνυση. Ξέρω ποιος το έκανε. Έχει κάνει κι άλλα αυτός ο άνθρωπος. Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ παραπάνω με αυτό το θέμα. Θέλω να το αφήσω να ξεχαστεί και να ξεκινήσω την καριέρα μου. Στην αρχή φοβήθηκα πολύ μήπως μου κοστίσει επαγγελματικά. Δεν στοχοποίησε μόνο εμένα, αλλά κι άλλους ανθρώπους από το show. Πιστεύω ότι ήθελαν να αμαυρώσουν όλο το project. Το καλό είναι πως δεν έχει επηρεάσει κανέναν μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας».
Η Ειρήνη κατάλαβε ότι θέλει να γίνει μοντέλο στα 12 της, όταν ο μεγαλύτερος αδελφός της απευθύνθηκε σε πρακτορείο μοντέλων, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο μόντελινγκ. Τότε συνειδητοποίησε πως και η ίδια θέλει να δουλέψει σε αυτόν το χώρο.
«Το εκμυστηρεύτηκα στους γονείς μου, αλλά έκανα statement και στο σχολείο. Θυμάμαι πως τότε είχαμε γράψει μια έκθεση με θέμα το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει ο καθένας μας κι εγώ έγραψα ότι θέλω να γίνω μοντέλο. Η καθηγήτρια μου ξαφνιάστηκε: «Τι εννοείς μοντέλο», μου είπε»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved