Ντάρια Τουρόβνικ: Ελεύθερη κι ωραία απόλαυσε τις πρώτες βουτιές της στη Μύκονο (Photos)
Models

Ντάρια Τουρόβνικ: Ελεύθερη κι ωραία απόλαυσε τις πρώτες βουτιές της στη Μύκονο (Photos)

Ξέρει πώς να απολαμβάνει όμορφα την κάθε στιγμή της ζωής της.

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, εκεί την είδαμε να μάχεται για τα έπαθλα δίνοντας πάντα τον καλύτερο της εαυτό και τα κατάφερνε κι έκανε περήφανη την ομάδα των μαχητών.

Ο λόγος για την Ντάρια Τουρόβνικ, η οποία πρόσφατα απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές στο νησί της Μυκόνου.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε με το μαγιό της στην Kuzina Ornos beach της Μυκόνου και πάθαμε πλάκα με το καλλίγραμμο κορμί της. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Ντάρια, παρά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον επί χρόνια αγαπημένο της, Γιώργο Ανδριαδάκη, δείχνει να απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές της στο νησί.

Όπως ήταν φυσικό το μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα και όχι άδικα αφού διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί.

Η Ντάρια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως δεν ήταν δική της ιδέα να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

«Δεν ήταν δική μου ιδέα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Απλώς προέκυψε. Η αλήθεια είναι ότι και δική μου ιστορία είναι σαν αυτές που ακούς "με ανακάλυψε ο τάδε σε ένα αεροδρόμιο" Ο δικός μου τάδε ήταν η κυρία Κατερίνα που δούλευε στο Madison Model Agency στην Κύπρο.

Ήμασταν στο κέντρο με τη μητέρα μου, στη Λάρνακα και περπατούσαμε. Μόλις με είδε, ρώτησε τη μητέρα μου εάν ασχολούμαι με τη μόδα ή εάν είμαι· σε κάποιο πρακτορείο. Δεν ήμουν μέχρι τότε. Μας είπε ότι ενδιαφέρεται πολύ να πάω στο πρακτορείο της. Είχα το φιζίκ για μοντέλο, ήμουν ψηλή, λεπτή, με όμορφα χαρακτηριστικά. Μετά ξεκίνησαν τα πρώτα μου castings», είχε πει στο Down Town.

Δείτε την στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved