Ξανθή Τζερεφού: Τα έχωσε σε follower που της επιτέθηκε ότι κάνει photoshop στις φωτογραφίες της
Models

Ξανθή Τζερεφού: Τα έχωσε σε follower που της επιτέθηκε ότι κάνει photoshop στις φωτογραφίες της

Τη γνωρίσαμε ως plus size μοντέλο μέσα από το Greece's Next Top Model όμως πλέον είναι αγνώριστη με τη νέα της εμφάνιση και κατά πολλά κιλά πιο αδύνατη. 

Η γλυκιά κοκκινομάλλα Ξανθή Τζερεφού η οποία ήταν η μεγάλη αδυναμία του Δημήτρη Σκουλού όσο καιρό συμμετείχε στο GNTM, πλέον είναι μία άλλη αφού το κορμί της έχει αλλάξει σημαντικά σε σχέση με αυτό που βλέπαμε μέσα στο παιχνίδι.

Η Ξανθούλα, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της από διάφορες στιγμές της ζωής της και μάλιστα προσφάτως ανέβασε στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην όμορφη Σύμη. Η εικόνα της είναι τελείως αλλαγμένη. Η ίδια πριν από περίπου τέσσερις μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο δήλωνε ότι δεν έχει χάσει καθόλου κιλά και πως δεν σκοπεύει, κιόλας, να το κάνει αφού θέλει να επιτύχει ως plus size μοντέλο στη χώρα μας και γιατί όχι, και στο εξωτερικό.

«Δεν έχω χάσει γραμμάριο, όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου δεν έχεις την ανάγκη να κάνεις κάποια αλλαγή επάνω σου... Οπότε είμαι η ίδια, συνεχίζω να είμαι 72 κιλά οπότε όχι δεν έγινε καμία πρόταση από εταιρεία. Εννοείται πως θέλω να δουλέψω σαν plus size μοντέλο» επέμενε τότε και ίσως να κάνει το ίδιο και τώρα όμως όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες της, η αλλαγή της είναι πολύ μεγάλη και εμφανής.

Η Ξανθούλα Τζερεφού πάντως στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δέχθηκε επίθεση ότι photoshop στις φωτογραφίες της, καθώς φαίνεται αρκετά διαφορετική σε αυτές. Η απάντησή της ήταν η εξής: «ΠΟΤΕ! Αρχικά δεν ξέρω να κάνω. Και εκτός αυτού στηρίζω το κίνημα body positive. Σημασία δεν έχουν οι καμπύλες σου ή οι «ατέλειές» σου, αλλά η ψυχή σου. Επίσης αν κοιτάξεις προσεκτικά τις φωτογραφίες μου θα δεις ξεκάθαρα ότι είναι αρετουσάριστες. Π.χ. σε αυτή βλέπεις τις μελανιές και τα σημάδια στα πόδια μου. Και τέλος δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο να κάνω φωτοσοπ. Αυτό είναι το σώμα μου και το δέχομαι. Δεν πάω με τα πρότυπα που πλασάρουν στο internet. Έχω τον δικό μου τύπο!».

Δείτε την παρακάτω gallery και τα συμπεράσματα δικά σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved