GNTM: Θυμάστε την Έλντα Λάσκα από τον περυσινό κύκλο; Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα! (photos)
Models

GNTM: Θυμάστε την Έλντα Λάσκα από τον περυσινό κύκλο; Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα! (photos)

GNTM: Πλήρης η μεταμόρφωση της Έλντας Λάσκα στην εικόνα της σήμερα καθώς δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα το κορίτσι με τα κοντά κατάξανθα μαλλιά που ξέραμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων. 

Η Έλντα η οποία φρόντισε πέρυσι να κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα στο παιχνίδι, πλέον έχει αλλάξει ριζικά, όχι μόνο στο χρώμα των μαλλιών αλλά και το στυλ της γενικότερα.

Η νεαρή κοπέλα από την Κρήτη πλέον έχει μακριά καστανά μαλλιά και έχει υιοθετήσει ένα τελείως διαφορετικό λουκ και στο ντύσιμό της αλλά και στο μακιγιάζ της.

Κατασταλαγμένη πλέον στο ύφος που θέλει να έχει ως γυναίκα, η Έλντα έχει κάνει φόκους πλέον στην προσωπική της ζωή, καθώς όπως αποκάλυψε με τηλεοπτικές δηλώσεις της πρόκειται του χρόνου τον Σεπτέμβριο να παντρευτεί. Όπως είπε, ο σύντροφός της της έκανε πρόταση γάμου στη Ρώμη όπου είχαν βρεθεί για μίνι διακοπές και από τότε, το μόνο που θέλει είναι να βρει το νυφικό των ονείρων της και να κάνει τη μέρα του γάμου της ξεχωριστή.

Και αν δεν πιστεύετε εμάς για την απίστευτη μεταμόρφωσή της, δείτε φωτογραφίες της παρακάτω αλλά και το βίντεο με τις αποκαλυπτικές δηλώσεις της.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved