GNTM 3: Έκανε την Καγιά να πει... wow και τη Ζενεβιέβ να θέλει να τον υιοθετήσει!
Models

GNTM 3: Έκανε την Καγιά να πει... wow και τη Ζενεβιέβ να θέλει να τον υιοθετήσει!

GNTM 3: Ο 19χρονος Ανδρέας Αθανασόπουλος ήταν το πρώτο αγόρι που πάτησε το... πόδι του στο πλατό του ριάλιτι μοντέλων και έκανε τη Βίκυ Καγιά και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να ενθουσιαστούν. 

Ο πανέμορφος Ανδρέας είναι από την Αμαλιάδα και με το που εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών απέδειξε ότι έχει... model material, όπως λένε σε... απλά ελληνικά συνήθως οι Σκουλός, Καγιά, Μαζαρί και Μπράτης. Μάλιστα, ο νεαρός Άδωνις άρεσε τόσο πολύ στις δύο γυναίκες κριτές που η μεν Βίκυ Καγιά άρχισε να φωνάζει με ενθουσιασμό και η Ζενεβιέβ δήλωσε έτοιμη να τον... υιοθετήσει.

Ο Ανδρέας με τις πόζες τους και το ύφος του κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με το μόνο αρνητικό σχόλιο να είναι ότι χρειάζεται περισσότερη γυμναστική.

Εκείνος πάντως ήδη απολαμβάνει τα λαμπερά φλας των φωτογράφων σε Ελλάδα και εξωτερικό αφού είναι μοντέλο και μάλιστα στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί για την καμπάνια κορυφαίας Ιταλικής φίρμας ρούχων, της Trussardi.

Επίσης, πρωταγωνιστεί συχνά για διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών brands και είναι περιζήτητος σε Μιλάνο και Νέα Υόρκη.

Όμως, δεν θα τον πειράξει καθόλου να κατακτήσει την πρώτη θέση ως Next Top Model της χώρας μας τώρα που άνοιξαν οι πόρτες του reality και για τους άνδρες.

Δείτε τον στην παρακάτω gallery σε φωτογραφήσεις του κατά το παρελθόν:

Δείτε παρακάτω την οντισιόν του στο GNTM:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved