Βικτώρια Καρύδα: Αγνώριστη το 2004, ως υποψήφια διεθνών καλλιστείων! (photos)
Models

Βικτώρια Καρύδα: Αγνώριστη το 2004, ως υποψήφια διεθνών καλλιστείων! (photos)

Η Βικτώρια Καρύδα είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον χώρο της μόδας! 

Τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα, η Βικτώρια Καρυδά έχει περάσει πολύ δύσκολα.

Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια, η εντυπωσιακή καλλονή δεν μπορεί να ξεχάσει αυτόν τον εφιάλτη, όμως παλεύει κάθε μέρα, εστιάζοντας στην ανατροφή και το μεγάλωμα των δύο παιδιών της, θέλοντας να στέκεται στο πλευρό τους και ως μάνα και ως πατέρας μαζί.

Πολύ πριν συμβεί το μοιραίο και η ζωή της γίνει μία κόλαση, η Βικτώρια βίωσε μεγάλες και πολύ λαμπερές και ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα της ως μοντέλο.

Με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, πήρε μέρος στα καλλιστεία του Αnt1 σε ηλικία μόλις 18 ετών όπου και κέρδισε τον τίτλο Μις Τουρισμός.

Αμέσως μετά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Κίεβο όπου και κέρδισε δύο παγκόσμιους τίτλους, της Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2003 αλλά και Miss Top Model International 2003! Μία εξίσου μεγάλη της στιγμή όμως στα καλλιστεία ήταν το 2004 όταν βρέθηκε στη Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας για τη διεκδίκηση ακόμα ενός διεθνή τίτλου.

Μάλιστα, η Βικτώρια Καρύδα ανέβασε πρόσφατα μία φωτογραφία της από εκείνη την εποχή, ποζάροντας πολύ όμορφη στο πλευρό της Ουκρανής καλλονής. Δείτε παρακάτω στην γκάλερι τη φωτογραφία από εκείνη την εποχή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved