GNTM: Η Ρασέλ παίζει μπάσκετ με καυτό κορμάκι και «ρίχνει» το Instagram (Photos)
Models

GNTM: Η Ρασέλ παίζει μπάσκετ με καυτό κορμάκι και «ρίχνει» το Instagram (Photos)

Η Θεοδώρα Ρασέλ έγινε γνωστή λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM και μετά το τέλος του ριάλιτι είναι πολύ ενεργή στα social media.

Η Ρασέλ μετρά πάνω από 25 χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φυσικά δεν τους αφήνει παραπονεμένους αφού κάνει συνεχώς αναρτήσεις.

Πρόσφατα, κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αφού πόσταρε φωτογραφίες στις οποίες την είδαμε να παίζει μπάσκετ με μαύρο καυτό κορμάκι.

«Με τη Ρασέλ, όπως και με τον Δήμο κάναμε πολύ καλή παρέα. Για μένα πάνε πακέτο. Ήμασταν μια παρέα μέσα στο σπίτι. Μπορεί να φάνηκε πως έγινε κάτι που παρεξηγήθηκε. Έχουμε μείνει φίλοι. Σχέση δεν μπορούμε να το πούμε. Είχε ίσως συμβεί μια συμπάθεια περισσότερο από ότι με άλλα παιδιά. Ναι. Όχι κάτι παραπάνω. Ταιριάζαμε σε κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς μας. Είχαμε κάποια κοινή επαφή. Ήταν και ο εγκλεισμός. Τώρα έχουμε βρεθεί μια φορά όλοι μαζί και με τον Δήμο και την Ίριδα σε ένα σπίτι. Με τον Δήμο έχουμε μια πιο στενή επαφή. Ήταν ο συνδετικός κρίκος που μας ένωσε με τη Ρασέλ», δήλωσε πριν από λίγο καιρό ο Έντουαρντ Στεργίου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για εκείνη!

Δείτε τις σέξι φωτό της με το μαύρο κορμάκι στο γήπεδο στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved