GNTM 4: Διεθνές μοντέλο βρέθηκε στο πλατό ως υποψήφιος και έμειναν οι κριτές με το στόμα ανοιχτό!
Models

GNTM 4: Διεθνές μοντέλο βρέθηκε στο πλατό ως υποψήφιος και έμειναν οι κριτές με το στόμα ανοιχτό!

GNTM 4: Εξεπλάγησαν ευχάριστα οι περισσότεροι από τους κριτές όταν είδαν μπροστά τους ένα διεθνές μοντέλο που τα επτά τελευταία χρόνια κάνει διεθνή καριέρα με κορυφαίες συνεργασίες στον χώρο της μόδας. 

Ο Γιώργος Καράβας που τον γνώριζε καλά χάρηκε πολύ που τον είδε μπροστά του, όπως και ο Δημήτρης Σκουλός που έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει με χαρά.

Ο Άγγελος Μπράτης του έβαλε... δύσκολα λέγοντάς του πως προβληματίζεται για το κατά πόσο δίκαιο είναι να ανταγωνιστεί συνυποψήφιους που δεν έχουν την ίδια εμπειρία με εκείνον.

Όμως ο Ιάσονας Λάιος τού είπε ότι αυτά που κάνουν στο GNTM εκείνος δεν τα έχει κάνει στο εξωτερικό όπου μεσουρανεί τα τελευταία χρόνια.

Οι κριτές τον έστειλαν να βάλει μαγιό για να δουν το σώμα του και σχεδόν αμέσως τον πέρασαν με τέσσερα "ναι" καθώς άρεσε σε όλους.

Ο Ιάσονας Λάιος έχει μεγαλώσει στη Μάνη. Εκεί τον ανακάλυψε ένας φωτογράφος και κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα του στο μόντελινγκ. Για εννέα μήνες έμεινε εκτός του χώρου προκειμένου να ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και επέστρεψε. Τότε ήταν που άρχισε η διεθνής καριέρα του σε Μιλάνο, Παρίσι και Μαδρίτη ενώ για τον ίδιο είναι ένα όνειρο να μάθει και την αγορά της Νέας Υόρκης.

Όπως είπε, το GNTM ήταν κάτι που ήθελε να κάνει προκειμένου να τον γνωρίσει και το κοινό στην πατρίδα του, την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο με την οντισιόν του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved