Κατερίνα Πασαλάρη: «Έχασα τον θείο μου την ημέρα που γιόρταζα»
Models

Κατερίνα Πασαλάρη: «Έχασα τον θείο μου την ημέρα που γιόρταζα»

Tαλαντούχα, πανέμορφη και με πολλά ενδιαφέροντα είναι η Μις Ελλάς 2021, Κατερίνα Πασαλάρη.

Το εντυπωσιακό μοντέλο κατάγεται από την Κρήτη, είναι 23 ετών και έχει τελειώσει σπουδές σε Αισθητική - Επαγγελματικό Μακιγιάζ. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι διδάσκει σε ιδιωτικό ΙΕΚ στο Ηράκλειο.

Μετά τη σπουδαία επιτυχία της στα καλλιστεία, άνοιξε την καρδιά της στο «Secret» και μίλησε για πρώτη φορά για την πατρίδα της και την Κίσσαμο. «Είμαι πολύ ικανοποιημένη και ευτυχισμένη για τον τίτλο μου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να φανώ αντάξια του τίτλου μου», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η ίδια λατρεύει την Κρήτη και συγκεκριμένα την πόλη του πατέρα της, την Κίσσαμο. «Η Κίσσαμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Οι άνθρωποι εκεί είναι πάρα πολύ φιλόξενοι και πάρα πολύ δοτικοί. Εχει φανταστικές παραλίες, πολύ τουρισμό και καλώ όλους όσοι θέλουν να περάσουν το καλοκαίρι όμορφα να επισκεφθούν την Κίσσαμο», είπε.

Παράλληλα, η εστεμμένη -πλέον23χρονη αποκάλυψε πώς προέκυψε το modeling στη ζωή της: «Ξεκίνησα το 2016, όταν αναδείχθηκα Μις Κρήτη στον παγκρήτιο διαγωνισμό. Από τότε ασχολούμαι επαγγελματικά με το modeling και την τηλεόραση. Φέτος αποφάσισα να είμαι υποψήφια στα καλλιστεία, που πλέον ανήκουν στον κ. Πάνο Ζήνα και θα έχουν πάλι την ίδια αίγλη και δόξα, και είμαι υπερήφανη που έχω φτάσει μέχρι εδώ σήμερα». Η καλλονή από την Κρήτη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της όταν η συζήτηση έφτασε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Ηταν πριν από λίγα χρόνια, όταν «έφυγε» ξαφνικά ο αγαπημένος της θείος, που την είχε σαν κόρη του. «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν το 2017, όταν έχασα τον θείο μου, αδελφό του πατέρα μου, τον Δημήτρη Πασαλάρη. Ηταν 62 χρόνων και πνίγηκε στη λίμνη στην Πλάκα. Ηταν αναπάντεχο. Τον περίμενα να έρθει στη γιορτή μου. Εκείνος είχε πάει για ψάρεμα και κάτι έγινε και χτύπησε στα βράχια. Μάλλον γλίστρησε και συνέβη το μοιραίο. Από εκείνη την ημέρα που έφυγε ο αγαπημένος μου θείος, που ήταν και σαν πατέρας μου, δεν έχω γιορτάσει την ονομαστική μου εορτή. Ο θείος μου δεν είχε οικογένεια και εμένα και τα αδέλφια μου μας είχε σαν παιδιά του. Πιστεύω ότι ήταν και είναι από εκεί ψηλά ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου», αποκάλυψε συγκινημένη.

Διαβάστε επίσης:

Τρικαλιώτη για Φιλιππίδη: «Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα… Όταν έμαθα σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο»

Survivor: Μπαίνει στο παιχνίδι και αυτή είναι η σχέση του με τον Γιώργο Παπαδόπουλο (Video)

H «μανούρα» του Λιάγκα με τη μαμά του Αργυρού και η αντίδραση της Φαίης: «Ντροπή... ντροπή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved