Τρικαλιώτη για Φιλιππίδη: «Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα… Όταν έμαθα σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο»
Media

Τρικαλιώτη για Φιλιππίδη: «Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα… Όταν έμαθα σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο»

Για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και για τους δυο ηθοποιούς που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη φυλακή, τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο Πρωινό.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είχε συνεργαστεί και με τους δυο, τον Πέτρο Φιλιππίδη όμως τον γνώριζε καλύτερα καθώς έκαναν και παρέα.

«Όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούστηκαν τα ονόματά τους τούς ήξερα. Με πολλούς από αυτούς είχα συνεργαστεί. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχα συνεργαστεί δύο φορές, παίζαμε στην ίδια παράσταση. Δεν ήταν σκηνοθέτης μου. Είχα μία καλή συνεργασία», είπε και συνέχισε μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη κάναμε λίγο περισσότερη παρέα. Οφείλω να ομολογήσω ότι σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Με έπαιρναν τηλέφωνο οι δημοσιογράφοι, δεν ήθελα να μιλήσω. Δε μπορούσα να ταυτίσω το πρόσωπο με το γεγονός. Δε μπορώ! Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορούσα να πιστέψω για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις. Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα! Πολύ καλά έκαναν οι γυναίκες που ήρθαν σε αυτή τη θέση και το είπαν.

Χαίρομαι πολύ που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και δε φαγωνόμαστε γι’ αυτό στα social media. Είναι εκεί που πρέπει να είναι και οι ευθύνες θα αποδοθούν με τον τρόπο που πρέπει. Για ένα μεγάλο διάστημα έπαθα μεγάλο σοκ. Πίστευα ότι δε μπορώ να ξέρω έναν άνθρωπο, να γελάω μαζί του, να έχω κάνει περιοδεία μαζί του και όταν έκλεινε… σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο, στενοχωρήθηκα».

Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζει η Πέγκυ Τρικαλιώτη:«Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και άρχισα να τρέχω και να κλαίω» (video)

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Θα ξετρελαθείς με τη μοναδική φώτο με την κόρη και τον σύζυγό της!

Τρικαλιώτη: «Υπάρχουν καταγγελίες που δεν ήξερα και με άφησαν με το στόμα ανοιχτό»

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved