GNTM: Ο Αιμιλιάνο Μάρκου μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε φορώντας μόνο... την ποδιά του!
Models

GNTM: Ο Αιμιλιάνο Μάρκου μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε φορώντας μόνο... την ποδιά του!

GNTM: Ο Αιμιλιάνο Μάρκου έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του Star και μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι πολύ δημοφιλής στα social media.

Το νεαρό μοντέλο έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλές θαυμάστριες και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έτσι ώστε να μη μας αφήνει παραπονεμένους.

Ο ίδιος, πρόσφατα, πόσταρε μια φωτογραφία, στην οποία τον είδαμε να ποζάρει στην κουζίνα φορώντας μόνο την ποδιά του και όπως ήταν φυσικό τα likes και τα comments «έπεσαν βροχή»!


Να θυμίσουμε πως ο Αιμιλιάνο Μάρκου είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη σχέση του με την Μαριαγάπη, με την οποία γνωρίστηκαν στο GNTM:

«Θεωρώ πως το έχουμε διαχειριστεί πολύ καλά - και στην προσωπική επαφή όταν μας γνωρίζουν από κοντά, αλλά και στο κομμάτι των social media. Μπορεί να μη βλέπουμε όλα τα μηνύματα και να μην απαντάμε σε όλα, αλλά όταν με ρωτάνε για κάποια συμβουλή, πάντα απαντάω. Υπάρχουν πολλά αγόρια που θέλουν να γίνουν μοντέλα, που μου λένε για τις ανασφάλειες τους, ρωτάνε τη γνώμη μου και γενικά ταυτίζονται με τη μέχρι τώρα πορεία που έχω στη μόδα. Σε φλύαρες ερωτήσεις δεν απαντώ συνήθως».

Δείτε την φωτογραφία του με την ποδιά στην κουζίνα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved