Ειρήνη Θεοδωράκη: Αυτό είναι το κορίτσι με τα τατουάζ που έπεισε την Καγιά να την περάσει στο GNTM!
Models

Ειρήνη Θεοδωράκη: Αυτό είναι το κορίτσι με τα τατουάζ που έπεισε την Καγιά να την περάσει στο GNTM!

Η απέχθεια της Βίκυς Καγιά για τα τατουάζ είναι γνωστή. Όμως η Ειρήνη Θεοδωράκη είναι το μοναδικο κορίτσι που έχει κάνει το κορμί της... καμβά από τατουάζ που την έπεισε πως αξίζει να έχει μία θέση στο GNTM

H Ειρήνη είχε κάνει την πρώτη της προσπάθεια το 2019 όμως τότε δεν είχε πείσει για την ικανότητά της να αποκτήσει μία θέση στον κόσμο της μόδας. Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ανήκε τότε στην κριτική επιτροπή, να την περάσει στην επόμενη φάση του τότε GNTM 5, η Βίκυ Καγιά την απέρριψε και έτσι η κοπέλα δεν κατάφερε να δοκιμαστεί. Η Ειρήνη είναι από τη Λάρισα και έχει σπουδάσει αισθητικός.

Δείτε την πρώτη της προσπάθεια στο παρακάτω βίντεο:

Η Ειρήνη λοιπόν, επειδή πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, και έχοντας φτιάξει κατά πολύ την εικόνα της -έτσι και αλλιώς ήταν όμορφη- ως μοντέλο, φέτος έδωσε ακόμα μία καλή παρουσία στο catwalk του ριάλιτι μοντέλων.

Η Βίκυ Καγιά, τη δεύτερη αυτή φορά που εμφανίστηκε η Ειρήνη, την θυμήθηκε κατευθείαν και την καλωσόρισε με χαρά. Μάλιστα, η κριτής του GNTM επεσήμανε πως η Ειρήνη είχε αλλάξει πολύ. Είναι πλέον πιο δυναμική, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και νιώθει πιο σίγουρη για τον εαυτό της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της όμορφης κοπέλας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved