Ειρήνη Στεριανού: Τι κάνει, 5 χρόνια μετά το GNTM; Η εξαφάνισή της από τα φώτα και πώς είναι σήμερα
Models

Ειρήνη Στεριανού: Τι κάνει, 5 χρόνια μετά το GNTM; Η εξαφάνισή της από τα φώτα και πώς είναι σήμερα

Η Ειρήνη Στεριανού είναι από τα κορίτσια του πρώτου GNTM που έμεινε αξέχαστη στους τηλεθεατές. 

Κυρίως γιατί ήταν το κορίτσι που δέχτηκε το... μακρινό πλέο, 2018 το πιο extreme make over κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αφού από πολύ μακριά και πλούσια μαύρα μαλλιά, την κούρεψαν αγορίστικο κοντό!

Μάλιστα, είχε σοκαριστεί τόσο η ίδια όσο και οι τηλεθεατές με την τόσο μεγάλη αλλαγή και την απώλεια των τόσο μακριών μαλλιών της. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Φυσικά, το συγκεκριμένο λουκ με κοντό μαλλί η Ειρήνη ούτε το συμπάθησε, ούτε θέλησε να το υιοθετήσει και στην κανονική της ζωή όταν βγήκε από το παιχνίδι και γι' αυτό φρόντισε να βάλει τρέσσες για να έχει λίγο μακρύτερο μαλλί μέχρι τελικά να αποκτήσει την κόμη που τόσο ξαφνικά αποχωρίστηκε.

Πέντε χρόνια μετά, η Ειρήνη είναι το ίδιο κορίτσι που είχε μπει στο GNTM με μακριά μαλλιά και αναλογίες που ζηλεύουν όλες.

Γυμνάζεται πολύ για να διατηρεί το κορμί που έχει ενώ σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, παραμένει το ίδιο όμορφη με τότε που τη γνωρίσαμε.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, η Ειρήνη Στεριανού αφού έκανε τα πειράματά της με την υποκριτική στον κινηματογράφο, κάνοντας συγχρόνως και μόντελινγκ.

Και επειδή η μεγάλη της αγάπη είναι η μόδα, η Ειρήνη ποζάρει συχνά για τον φωτογραφικό φακό κάποιου επαγγελματία για σημαντικές δουλειές που επιλέγει η ίδια με πολλή προσοχή.

Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα...

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved