Έγινε μητέρα για 7η φορά και πήρε μέρος στα καλλιστεία - Ο θηλασμός στα παρασκήνια & η στέψη
Instagram / ballerinafarm
Models

Έγινε μητέρα για 7η φορά και πήρε μέρος στα καλλιστεία - Ο θηλασμός στα παρασκήνια & η στέψη

Η Χάνα Νίλεμαν είναι το πρότυπο της γυναίκας που θέλουμε! Έγινε για ακόμα μια φορά μητέρα και 2 εβδομάδες μετά πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Mrs World στο Λας Βέγκας.

Η 33χρονη καλλονή κατάφερε να καταρρίψει κάθε στερεότυπο, καθώς έγινε μητέρα ξανά κι έπειτα από 2 εβδομάδες δε δίστασε να βάλει το καυτό της φόρεμα και το αποκαλυπτικό της μπικίνι και να διαγωνιστεί σε διαγωνισμό ομορφιάς!

Η γνωστή influencer προσπαθεί να κρατά ενημερωμένο το κοινό της για όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά της και στην προσωπική της ζωή. Την έχουν αγαπήσει μάλιστα για την απλή και λιτή ζωή της, καθώς η ίδια, αλλά και η οικογένειά της, ζουν σε φάρμα.

Η Χάνα Νίλεμαν μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της προετοιμασίας της για τα καλλιστεία, αποκαλύπτοντας στο κοινό της πως καθώς ετοιμαζόταν για να ανέβει στη σκηνή, θήλαζε παράλληλα το μωρό της.

Έχοντας αφήσει σπίτι τα άλλα 7 παιδιά της, η Χάνα Νίλεμαν και το νεογέννητο μωρό της βρέθηκαν στα καλλιστεία για να για να εκπροσωπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο διεθνή διαγωνισμό Mrs. World.

«Πολλές από εμάς έχουμε παιδιά και δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία ντροπή στο να δείξω ότι μόλις γέννησα ένα μωρό. Για παράδειγμα, δεν γίνεται να έχω απόλυτα επίπεδη κοιλιά», δήλωσε η γνωστή influencer σε συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved