Instagram / noni_dounia & thanasis_efthymiadis
Ποιος Δεκέμβριος; Οι παγωμένες βουτιές Δούνια - Ευθυμιάδη λίγο πριν τα Χριστούγεννα!
Ο Δεκέμβρης μπορεί να μπήκε δυναμικά και ο υδράργυρος να έχει πάρει την κατηφόρα, όμως δύο γνωστά πρόσωπα φαίνεται πως… δεν πτοούνται από τον χειμώνα!
Η Νόνη Δούνια και ο Θανάσης Ευθυμιάδης υποδέχτηκαν τον μήνα των Χριστουγέννων με παγωμένες βουτιές που έγιναν viral στο Instagram.
Νόνη Δούνια: «Έχω κουραστεί να απαντάω για τον Κώστα Τσουρό, δεν είμαι μέλος της εκπομπής του»
Η Νόνη Δούνια βρέθηκε πρωί–πρωί στην παραλία «Βοτσαλάκια» στον Πειραιά και ευχήθηκε «καλό μήνα» με φωτογραφίες μέσα από τη θάλασσα. Με μαγιό και βρεγμένα μαλλιά, έδειχνε να απολαμβάνει την αναζωογονητική βουτιά, γράφοντας με χιούμορ: «24 ημέρες ως τα μελομακάρονα».
Η παρουσιάστρια του «Vita News» φαίνεται πως παραμένει πιστή στον υγιεινό τρόπο ζωής και στις συνήθειες ευεξίας που τη χαρακτηρίζουν.
Την ίδια στιγμή, ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε τη δική του κατάδυση στα παγωμένα νερά, φωνάζοντας στο βίντεο που ανέβασε: «Δεκέμβρης στην Ελλάδα, τα λόγια είναι περιττά». Ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι», μοιράστηκε και τα «μυστικά» ισορροπίας που ακολουθεί στην καθημερινότητά του, δίνοντας έμφαση στη φύση, στην άσκηση και στη θετική ενέργεια.
Διαβάστε επίσης:
Καινούργιου για Νόνη Δούνια: «Αδικήθηκε στην εκπομπή του Τσουρού. Ίντριγκες, έλεγε κακιούλες...»
Νόνη Δούνια: «Εκτιμώ τον Κώστα Τσουρό αλλά δε θέλω να μιλάω άλλο γι’ αυτόν»
Νόνη Δούνια: Μπουρλότο με την ερώτηση για τον Τσουρό-«Σταματήστε να με ρωτάτε! Έφτασαν Χριστούγεννα»