Άννα Παυλίδου: Το πρώτο βήμα της πρώην Σταρ Ελλάς στην υποκριτική, ο ρόλος σε σειρά και ο έρωτας
Models

Άννα Παυλίδου: Το πρώτο βήμα της πρώην Σταρ Ελλάς στην υποκριτική, ο ρόλος σε σειρά και ο έρωτας

Η Άννα Παυλίδου η οποία είχε ανακηρυχθεί η πιο όμορφη γυναίκα στην Ελλάδα το 2021 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, ύστερα από πρόταση που δέχτηκε από τον γνωστό σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο. 

Ο σκηνοθέτης των τηλεοπτικών επιτυχιών, όπως η σειρά «50 50», της έδωσε την πρώτη ευκαιρία να ασχοληθεί με τον χώρο και η ίδια δείχνει ενθουσιασμένη γι' αυτό, αφού πρόκειται να αναλάβει ρόλο στη σειρά του Star, «Στα σύνορα».

Άννα Παυλίδου: «Είμαι ευτυχισμένη αλλά μικρή για γάμο»

anna.pavlidou_1686335893_3121534181384988103_1406116411.jpg

Η ίδια, σε συνέντευξή της μιλάει για αυτό το νέο βήμα στη ζωή της, για τα όνειρά της αλλά και για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της...

Τι κάνεις αυτή την περίοδο;

Αυτή την περίοδο υποδύοµαι την Ελένη Καραβοκύρη (εγγονή της περίφηµης στα Αχούρια Γιαννούλας) στην κωµική σειρά «Στα σύνορα», που παίζεται κάθε Κυριακή στις 9.00 µ.µ. στο Star, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωµόπουλου. Βρίσκοµαι δίπλα σε καταξιωµένους ηθοποιούς, από τους οποίους καθηµερινά µαθαίνω νέα πράγµατα και ερωτεύοµαι περισσότερο τον χώρο της υποκριτικής.

Πώς µπήκε η ηθοποιία στη ζωή σου;

Μέσα από κοινούς φίλους γνώρισα τον σκηνοθέτη της σειράς, κ. Θωµόπουλο. Κάποια στιγµή µε ενηµέρωσε για τη σειρά που ετοίµαζε και µου πρότεινε, εάν θα µε ενδιέφερε, να περάσω από κάστινγκ. Του απάντησα θετικά και έτσι µέσα στο καλοκαίρι κατέβηκα στην Αθήνα και έκανα το πρώτο µου κάστινγκ για ηθοποιός. Όταν µε ενηµέρωσαν από την παραγωγή πως επιλέχθηκα στους ηθοποιούς της σειράς, πήρα την απόφαση να µετακοµίσω από τη Θεσσαλονίκη, από όπου κατάγοµαι, στην Αθήνα µόνιµα και να ασχοληθώ µε την υποκριτική.

anna.pavlidou_1678535934_3056103380720260231_1406116411.jpg

Θα ήθελες να παίξεις στην Επίδαυρο; Ποιον ρόλο;

Πολλές είναι οι προκλήσεις που προσπαθώ και θέλω να πραγµατοποιήσω, ένα όµως είναι δεδοµένο σήµερα. Πριν από µερικούς µήνες δεν είχα καµία σχέση µε το αντικείµενο. Σήµερα κάνω, µε τη βοήθεια των συντελεστών της σειράς, τα πρώτα µου βήµατα στον χώρο. Μου αρέσει πάρα πολύ και δεν σας κρύβω ότι θέλω να το ακολουθήσω. ∆εν τολµώ να κάνω όνειρα για ρόλο στην Επίδαυρο, καθώς ακόµη είµαι στο πρώτο µου βήµα και ξέρω ότι ένας ρόλος στην Επίδαυρο απαιτεί πολλή εµπειρία και γνώσεις, τις οποίες τώρα ξεκίνησα να αποκτώ. Όταν νιώσω σίγουρη για ένα τόσο σηµαντικό γεγονός στην καριέρα µου στην υποκριτική και αν µου δοθεί η ευκαιρία, τότε σου υπόσχοµαι πως θα είσαι η πρώτη που θα πω και ποιον ρόλο θα ήθελα να παίξω.

Με το modelling συνεχίζεις να ασχολείσαι; Σκέφτηκες να φύγεις στο εξωτερικό;

Με το modelling συνεχίζω να ασχολούµαι, αλλά έχει περάσει σε δεύτερη µοίρα, γιατί προτεραιότητα για µένα έχει ο ρόλος µου στη σειρά και έτσι δεν µου αποµένει πολύς χρόνος για να αντεπεξέλθω και στα δύο. Έκανα, βέβαια, κάποιες δουλειές στην Αθήνα και µε περιµένουν και κάποιες στη Θεσσαλονίκη. Στο παρελθόν είχα σκεφτεί πολλές φορές να φύγω στο εξωτερικό, ειδικά µετά τη συµµετοχή µου στα καλλιστεία Star Hellas-Miss Hellas, ήρθε όµως ο κορονοϊός και πήγαν όλα πίσω.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Στην προσωπική µου ζωή είµαι πολύ καλά. Έχω ανθρώπους γύρω µου που µε στηρίζουν και µε βοηθάνε σε όλα µου τα νέα βήµατα. Είµαι απολύτως αφοσιωµένη στους στόχους µου και στον λόγο για τον οποίο κατέβηκα στην Αθήνα, που δεν ήταν άλλος από το να ασχοληθώ µε την υποκριτική και, κατ’ επέκταση, να κυνηγήσω τα όνειρά µου. Θέλω να εξελιχθώ και να µάθω όσο πιο πολλά πράγµατα µπορώ για εµένα ως άνθρωπο πρώτα απ’ όλα.

anna.pavlidou_1702204549_3254650116550911821_1406116411.jpg

Ποιος είναι ο ιδανικός άνδρας για σένα;

Ο ιδανικός άνδρας; ∆ύσκολη ερώτηση. Γενικότερα στη ζωή µου είµαι της φιλοσοφίας πως τίποτα δεν είναι ιδανικό από µόνο του. ∆εν υπάρχει ο ιδανικός άνδρας, η ιδανική γυναίκα και η ιδανική σχέση. Μόνο όταν θέλουµε κάτι µπορεί να γίνει ιδανικό για εµάς. Όταν υπάρχει θέληση, κατανόηση, σεβασµός, στήριξη και θαυµασµός προς τον άνθρωπο µε τον οποίο είσαι µαζί, και από µεριάς του αλλά και από µεριάς σου, τότε στα δικά µου µάτια θα έβλεπα έναν ιδανικό άνδρα.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved