Models

Παρουσιάστηκε το πρώτο μέρος του «Greece is Alive»

Gossip-tv Team

Το πρώτο μέρος του video project «Greece is Alive» είναι γεγονός. Με την υποστήριξη της N-Hysteria, ο Γιάννης Καζανίδης παρουσιάζει μέσα από αυτό το video την γενιά των νέων μοντέλων.

Η παρουσίαση έγινε στο «Dream City» και στο video παρακολουθούμε τα μοντέλα να διασκεδάζουν, να χορεύουν και να σιγοτραγουδούν τους στίχους του πασίγνωστου τραγουδιού της Carly Rae JepsenCall me maybe .


Στο video πρωταγωνιστούν οι Θωμάς Γαβριήλ «Manhunt Greece 2012», Δημήτρης Βάλβης «Mr World Greece 2012», ο γνωστός μπασκετμπολίστας και μοντέλο Ζώης Μπάλλας, ο Γιάννης Μπάχος, ο Ηλίας Αβασκαντήρας, ο Αντώνης Γκουνέλας και ο Αντώνης Αρχοντουλάκης και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν με φόντο το Καλλιμάρμαρο, το Ζάππειο, την Ακρόπολη, το Ηρώδειο, τα σοκάκια της Πλάκας και της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Τη σκηνοθεσία του video ανέλαβε ο Danny Dee, την επιμέλεια και το art direction ο Γιάννης Καζανίδης, τη διεύθυνση παραγωγής ο Στέλιος Κωνσταντινίδης, την οργάνωση παραγωγής η Σοφία Τσουκάλη και το makeup η Art team by Έλενα Ψωμά (makeup artist : Δήμητρα Χρούτα). Ενώ σύντομα αναμένεται και το δεύτερο part του video όπου θα πρωταγωνιστούν πολύ όμορφα κορίτσια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved