Models

Οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου μετά την αθώωσή του έξω από τα κρατητήρια των δικαστηρίων

Gossip-tv Team

Αθώα έκρινε το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ την 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου η οποία είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 2,52 κιλά κοκαΐνης.

Ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, ο Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε το όνειρο που είδε πριν την δίκη της αλλά και πώς αντέδρασε όταν άκουσε την απόφαση.

Ο κύριος Κεχαγιόγλου είπε: «Σας λέω κάτι για πρώτη φορά, μεταφέροντας της Ειρήνης τα λόγια. Μου το είπε τη στιγμή που πήγα να την αποφυλακίσω από τα κρατητήρια των δικαστηρίων, πριν από δύο ώρες. Μου είπε ότι χθες το βράδυ είδε στον ύπνο της τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Δεν ξέρω αν αυτά που λέω ακούγονται θρησκόληπτα, σας λέω αυτά που μου είπε. Άνθρωποι την αθώωσαν. Πολίτες του Χονγκ Κονγκ. Όταν με λυγμούς άκουσε πως είναι αθώα έκανε το σταυρό της. Στην Ελλάδα του σήμερα αυτά μπορεί να ακούγονται περίεργα»!
Στην εκπομπή στο Star προβλήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου μετά την αθώωσή του έξω από τα κρατητήρια των δικαστηρίων και ποζάρει χαμογελαστό δίπλα στον δικηγόρο του!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved