Models

Νέες καταγγελίες της Σταρ Ελλάς για κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της - Τι λέει ο δικηγόρος του

Gossip-tv Team

Η Σταρ Ελλάς 2022, Ειρήνη Βολιώτη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την καταγγελία που έκανε σε βάρος του πρώην συντρόφου της για κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος της. 

Η Ειρήνη Βολιώτη μίλησε για το περιστατικό αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν έχει δεχθεί απειλές και κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της.

«Το σκηνικό ξεκίνησε από τα καλλιστεία, αναστατώθηκα με το σκηνικό, ευτυχώς ήταν εκεί ο κ. Νίκος (σ.σ. Μπάμπαλης) για να τον πάρει από εκεί, ήταν πολύ αγχωτικό, με προσέβαλε μπροστά στον κόσμο, τους γονείς και τον πατέρα μου. Φτάσαμε στον σταθμό Λαρίσης και τον απείλησα ότι θα τον δώσω στην αστυνομία.

Στην Ομόνοια με απείλησε και με χτύπησε γιατί του είπα ότι θα του φέρω την αστυνομία. Τον απείλησα ότι θα τον καταγγείλω και εκείνος ξεκίνησε να με βρίζει μπροστά στον κόσμο. Αυτή η συμπεριφορά συμβαίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό και τον έχω καταγγείλει ξανά» είπε η μελαχρινή καλλονή.

Και συνέχισε: «Δεν μπόρεσα να το ανεχτώ άλλο, δεν μπόρεσα να χαρώ τη βραδιά της στέψης μου. Τον είχα καταγγείλει λόγω χρήσης, κακοποιητικής συμπεριφοράς και ζήλιας. Με έχει χτυπήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, και δεν τον έχω καταγγείλει. Έχω προσπαθήσει να αμυνθώ και να τον χτυπήσω, αλλά είμαι 51 κιλά, δεν μπορώ να του προκαλέσω βλάβη. Δεν του έκανα επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, δεν έχω σχέση με τίποτα αισχρό πέραν από την “λίμα για τα νύχια μου”», κατήγγειλε η Ειρήνη Βολιώτη.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω προσπαθήσει να χωρίσω αλλά μου έστελνε βιντεάκια αυτοκτονίας. Είχε τελειώσει από μεριάς μου η σχέση, αλλά αυτός απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Στο νοσοκομείο απέδειξαν ότι είχα βλάβη στη μύτη μου, στην οποία έχω κάνει πλαστική πρόσφατα, αλλά και στην πλάτη. Νιώθω ανακούφιση που δεν θα με ενοχλήσει ξανά, αλλά στεναχωριέμαι κιόλας γιατί ήταν μία σχέση μου. Ισχυρίζεται ο πρώην σύντροφός μου ότι αυτό το κάνω για τη δημοσιότητα, αλλά εκείνος με ζήλευε παθολογικά. Με έχει χτυπήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν», σημείωσε.

Η απάντηση του πρώην συντρόφου της

Ο συνήγορος του πρώην συντρόφου της Ειρήνης Βολιώτη, Δημήτρης Ζορμπάς, μίλησε στην εκπομπή για τις καταγγελίες από την καλλονή.

«Όλο αυτό είναι σκηνοθετημένο, και λόγω της δημοσιότητας που έχει η κυρία, μπορεί να πει μόνο τη δική της εκδοχή. Ο εντολέας μου ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση και εκεί έμαθε ότι η εν λόγω κυρία διατηρούσε άλλες σχέσεις παράλληλα με εκείνον. Εξαγριώθηκε αλλά κράτησε την ψυχραιμία του. Όταν έφυγε από το show, η κυρία τον ακολούθησε και τον χτυπούσε με τα χέρια της στον σταθμό Λαρίσης.

Ο εντολέας μου είναι πρώην πυγμάχος και αντιλαμβάνεστε ότι εάν ήθελε να προκαλέσει οποιαδήποτε σωματική βλάβη στην κυρία θα το είχε κάνει από την αρχή... Εκείνος σηκώθηκε να φύγει και εκείνη από μανία ήθελε να τον κρατήσει και να μην αποχωρήσει από την εκδήλωση. Δεν έχει προκληθεί καμία βλάβη στη μύτη της. Όλο αυτό μεθοδεύτηκε και πήρε έκταση για να αποκτήσει κάποια δημοσιότητα. Θα λυθούν όλα στο δικαστήριο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved