Shakira-  Gerard Piqué: Ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια σχέσης!
Hollywood

Shakira- Gerard Piqué: Ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια σχέσης!

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, η Shakira και ο επί 11 χρόνια σύντροφός της Gerard Piqué, γνωστοποίησαν τον χωρισμό τους, μετά από ανακοίνωση που έστειλαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια, με την σχέση τους να φαντάζει ιδανική στα μάτια των περισσοτέρων, με την είδηση του χωρισμού τους να πέφτει σαν "βόμβα".

Μόλις πριν λίγες ημέρες, είχε κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα, το οποίο και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Shakira και ο σύντροφός της Gerard Piqué περνούν μια πολύ σοβαρή κρίση στη σχέση τους, ενώ παράλληλα, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο και για ύπαρξη τρίτου προσώπου. Μετά από όλα όσα ακούγονταν και την έκταση που ολοένα και περισσότερο έπαιρνε το συγκεκριμένο θέμα, κυκλοφόρησε ότι η Shakira εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα κρίσης άγχους, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να διαχειριστεί όλο αυτό που είχε συμβεί στη ζωή της.

Την είδηση "βόμβα" σχετικά με την απιστία του ποδοσφαιριστή, έφερε στο φως η «El Periódico», στο οποίο ανέφερε πως ο Gerard Piqué φέρεται να έχει έναν νέο έρωτα στη ζωή του, μια νέα σχέση στο πρόσωπο μιας 20χρονης ξανθιάς κοπέλας, η οποία αυτή την περίοδο σπουδάζει και διοργανώνει εκδηλώσεις. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είχε κυκλοφορήσει ήδη από την 1η Ιουνίου και ανέφερε ότι η Shakira είχε πιάσει τον σύντροφό της να την απατά και ότι είχε φύγει μάλιστα και από το σπίτι τους στη Βαρκελώνη.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 το επί 11 χρόνια ζευγάρι, που έχει αποκτήσει και δυο παιδιά, με ανακοίνωση που έστειλαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ενώ παράλληλα τόνισαν πως οτιδήποτε και αν έχει συμβεί μεταξύ τους, η απόλυτη προτεραιότητά τους είναι τα δυο τους παιδιά, μιας και τους έχουν ανάγκη αμφότερους.

Στην σχετική τους ανακοίνωση έγραψαν χαρακτηριστικά: «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας»

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στα γυρίσματα του video clip της Shakira "Waka Waka" ενώ οι δυο τους έκαναν σχέση το 2011. Έκτοτε ήταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ταιριαστά ζευγάρια και απέκτησαν μάλιστα και δυο παιδιά, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved