Shakira: Στο νοσοκομείο μετά τις φήμες απιστίας του Πικέ (photo)
Hollywood

Shakira: Στο νοσοκομείο μετά τις φήμες απιστίας του Πικέ (photo)

Πριν λίγες μέρες ήρθε στην επιφάνεια ένα δημοσίευμα που θέλει την Shakira και τον σύντροφό της Πικέ να περνούν κρίση στη σχέση τους, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο ακόμη και για ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Σήμερα (4/6) τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η τραγουδίστρια εισήχθη στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης με κρίση άγχους μετά την έκταση που έχει πάρει το θέμα.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό «Hola!», η ίδια φέρεται να έχει υποστεί κρίση άγχους, ενώ το περιστατικό συνέβη στις 28 Μαΐου, δηλαδή αφότου η τραγουδίστρια επέστρεψε από το Φεστιβάλ των Καννών.

Τη φημολογούμενη απιστία του ποδοσφαιριστή, έφερε στο φως η «El Periódico», στο οποίο ανέφερε πως ο Πικέ φέρεται να έχει μια καινούρια αγάπη στη ζωή του, μια 20χρονη ξανθιά κοπέλα, η οποία αυτή την περίοδο σπουδάζει και διοργανώνει εκδηλώσεις.

Η έκταση που έχει πάρει το θέμα αυτό, κατέβαλλε ψυχολογικά την τραγουδίστρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους είναι μαζί από το 2010. Το 2011 επιβεβαίωσαν τη σχέση τους και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.

Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ και ανά διαστήματα είχαν ακουστεί πολλά περί απιστίας, αλλά το ζευγάρι με κοινές του αναρτήσεις στα social media διέψευδε τις φήμες. Φαίνεται, όμως, πως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, καθώς γείτονες είδαν τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα στο εργένικο σπίτι του στο Μουντανέρ της Βαρκελώνης όπου έμενε πριν γνωρίσει την τραγουδίστρια.

Δείτε στην gallery την φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το ασθενοφόρο που μετέφερε την Shakira.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved