Νέα σελίδα στην καριέρα της Κλόντια Σίφερ
G-Fashion

Νέα σελίδα στην καριέρα της Κλόντια Σίφερ

Η Κλόντια Σίφερ, στα σαράντα της, βρήκε τον τρόπο να συνεχίσει να υπηρετεί τη μεγάλη αγάπη της, τη μόδα, όχι ως μοντέλο αυτήν τη φορά αλλά ως σχεδιάστρια ρούχων!

Με βασικό υλικό της το ζεστό και απαλό κασμίρι, η Κλόντια Σίφερ δηλώνει ενθουσιασμένη για τη νέα σελίδα στην καριέρα της και ελπίζει πως η δουλειά της θα έχει μεγάλη απήχηση σε εργαζόμενες γυναίκες όπως εκείνη!

Η Κλόντια συνεργάστηκε με την εταιρεία Iris Von Arnim και έχει την αποκλειστική ευθύνη για το δημιουργικό κομμάτι των ρούχων της. Η συλλογή βασίζεται στο κασμίρι και περιλαμβάνει ζακέτες, παλτά, πλεκτά φορέματα και πουλόβερ, ρούχα που μπορεί μια γυναίκα να φοράει κάθε μέρα. «Η σειρά είναι βασισμένη στην καθημερινότητά μου, στο τι ζητώ από ένα ρούχο ως εργαζόμενη μητέρα. Το κασμίρι είναι φυσικό, ζεστό και απαλό υλικό που πάντα προτιμώ όταν ψωνίζω χειμωνιάτικα ρούχα. Όταν αποφάσισα να σχεδιάσω τη συλλογή, ήθελα να βάλω τη δική μου σφραγίδα στα ρούχα τα οποία θα μπορώ να φορώ και να αισθάνομαι περήφανη γι’ αυτό που προσφέρω σε μια γυναίκα» δηλώνει η Σίφερ.
Η έμπνευση για τον σχεδιασμό της σειράς ήρθε στη Γερμανίδα καλλονή από τα δάση της πατρίδας της! Η ίδια φαίνεται πως έχει πάρει πολύ ζεστά τη νέα ασχολία της και, μάλιστα, δηλώνει πως το προσεχές διάστημα θα επιδιώξει προσωπικές επαφές με αγοραστές και περιοδικά μόδας για την προώθηση της δουλειάς της. Πάντως, τα ρούχα δεν τα λες και φτηνά, αφού οι τιμές ξεκινούν από 300 ευρώ και μπορεί να ξεπεράσουν και τα 1.000!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved