Μπαρ Ραφαέλι: Συνάντησε τον Λάτσιο και τον Βέρτη
G-Fashion

Μπαρ Ραφαέλι: Συνάντησε τον Λάτσιο και τον Βέρτη

Αναστάτωσε τη Μύκονο το σέξι μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι. Η δίμετρη καλλονή πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων και ξεσάλωσε στην παραλία με τους κολλητούς της.

Μετά τη Γαλλική Ριβιέρα, τη Σαρδηνία και τη γενέτειρά της, το Τελ Αβίβ, όπου πήγε με τον αγαπημένο της Ντέιβιντ Φίσερ, το super model και πρώην αγαπημένη του Λεονάρντο ντι Κάπριο βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Η Μπαρ Ραφαέλι βρέθηκε στην κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρούς και με το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και τα ναζάκια που έκανε δεν ήθελε και πολύ ώστε όλα τα ανδρικά βλέμματα να κολλήσουν επίμονα πάνω της. Χόρευε μέσα στη θάλασσα, χοροπηδούσε στην παραλία και έκανε παιχνιδάκια με τους φίλους της στο νερό, οι οποίοι όταν είδαν τους παπαράτσι που είχαν φτάσει, έδειξαν να δυσανασχετούν. Λίγα μέτρα πιο δίπλα απολάμβαναν τη θάλασσα ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος, και ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος. Μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο δεν ήταν η Σάννυ Μπαλτζή, αλλά μια πολύ καλή του φίλη από τη Θεσσαλονίκη η Δομινίκη.

Ο φίλος τους Αντώνης Ρέμος, αντί για την παραλία, επέλεξε να αράξει σε γνωστό restaurant της παραλίας, ενώ όταν τον πλησίασαν οι παπαράτσι προσπάθησε να τους αποφύγει κρύβοντας το πρόσωπό του πίσω από μια κουρτίνα. Στην παραλία της Ψαρούς και ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο οποίος αφού τελείωσε τις εμφανίσεις του σε γνωστό παραλιακό κέντρο αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω και να χαλαρώσει με την παρέα του.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved