Μαίρη Κατράντζου: Εντυπωσίασε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου
G-Fashion

Μαίρη Κατράντζου: Εντυπωσίασε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Την διαφορά έκανε η εντυπωσιακή συλλογή της Μαίρης Κατράντζου στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια έδωσε μια… υπερρεαλιστική εναλλακτική πρόταση στους φίλους της μόδας, εντυπωσιάζοντας άπαντες με την collection της για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2012. Τα σχόλια από τα ξένα Μ.Μ.Ε; Διθυραμβικά. Οι “New York Times” την χαρακτήρισαν ως μια «δυναμική σχεδιάστρια», ενώ τα ξένα sites έκαναν λόγο για «ισχυρή αίσθηση του στυλ και απελευθερωμένο πνεύμα».

Με πρότυπα την Coco Chanel, την Miuccia Prada και τον Balenciaga, η Μαίρη Κατράντζου παρουσίασε στο Λονδρέζικο κοινό κάτι το διαφορετικό: εκρηκτικά χρώματα και μοτίβα, ψηφιακές εκτυπώσεις, πολύχρωμα λουλούδια, μεταλλικές λεπτομέρειες και πριντ, ψάρια και κοραλλιογενείς ύφαλοι, ήταν μερικά από τα πολυσύνθετα και διαφορετικά στοιχεία που κόσμησαν τα ρούχα της ελληνίδας σχεδιάστριας.
Όσο για τα χρώματα; κυριάρχησαν το τιρκουάζ, το κίτρινο, το μπλε, το ροζ, το κόκκινο, το πράσινο, αλλά και οι μεταξύ τους «τολμηροί» συνδυασμοί.

Μπαλούν φούστες για λεπτοκαμωμένες σιλουέτες, μακριές ουρές, στράπλες δημιουργίες, κοστούμια και σιφόν μπλούζες, ήταν μερικές ακόμα από τις προτάσεις της Μαίρης Κατράντζου. Μετά απ΄όλ΄αυτά, δεν είναι τυχαίο που οι ειδικοί της μόδας έκαναν λόγο για «φανταστικά, εντυπωσιακά και ολοκληρωτικά αυθεντικά ρούχα». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved