Lady Rebel Dance Queen: Το ιδανικό άρωμα για τη νέα βασίλισσα της νύχτας!
G-Fashion

Lady Rebel Dance Queen: Το ιδανικό άρωμα για τη νέα βασίλισσα της νύχτας!

Φινέτσα βασίλισσας... πνεύμα επαναστάτριας!

Η βασίλισσα με την αεράτη προσωπικότητα, η βασίλισσα της σκηνής, η βασίλισσα της νέας γενιάς: η απόλυτη βασίλισσα του χορού.
Η Lady Rebel επιφυλάσσει πάντα μια έκπληξη για εμάς και αυτή τη φορά αποκαλύπτει την πιο εκλεπτυσμένη πλευρά του χαρακτήρα της, καθώς μεταμορφώνεται σε Lady Rebel Dance Queen: μια βασίλισσα άνετη, εξαιρετικά κομψή και πάντα έτοιμη να ανάψει φωτιές στην πίστα. Και μόλις ανεβεί στο θρόνο της, αρχίζει το πιο καυτό πάρτι στην πόλη!

Μια βασιλική περιπέτεια
Κάθε βασίλισσα χρειάζεται το στέμμα της και η δική μας Lady Rebel Dance Queen λάμπει όπως τα αστέρια, χάρη στο νέο άρωμα που φέρει το όνομά της. Ένα διακριτικό σύμβολο που σηματοδοτεί την άφιξη της νέας βασίλισσας του πάρτι...

Η κατάλευκη συσκευασία του αρώματος αποπνέει κομψότητα, με τα χρυσά γράμματα να αποτίνουν φόρο τιμής στην ευγενή καταγωγή της βασίλισσας και τα ροζ λουλούδια να εκφράζουν τη θηλυκότητα του αρώματος. Το μπουκάλι του Lady Rebel Dance Queen αποτελεί τη νεότερη εκδοχή του σχεδίου του κλασικού μπουκαλιού του Lady Rebel, όπου έχει προστεθεί όλη η ενέργεια και η φινέτσα της βασίλισσας του χορού.

Ο πολυτελής χαρακτήρας του αρώματος ενισχύεται από το μπουκάλι που είναι διακοσμημένο με ένα ντελικάτο, διάφανο καπάκι σε σχήμα διαμαντιού: ένα σύμβολο απόλυτης κομψότητας. Η κομψότητα δεν αποδυναμώνει το ισχυρό επαναστατικό πνεύμα του αρώματος που εκφράζουν τα σύγχρονα γραφικά και το σχήμα του μπουκαλιού.

Το Lady Rebel Dance Queen είναι ένα σύγχρονο κοκτέιλ φρούτων του δάσους, που πάλλεται από την ενέργεια και τον αυθορμητισμό της νεότητας και παντρεύεται με τη δροσερή οξύτητα του γκρέιπφρουτ και τη λάμψη του πράσινου μανταρινιού: ένας συνδυασμός που αναδεικνύει το ζωντανό και προκλητικό χαρακτήρα του.

Ένα φινετσάτο μπουκέτο λουλουδιών που ενισχύεται από την απόλυτα θηλυκή, ευαίσθητη προσωπικότητα των πετάλων του γιασεμιού και την υπνωτιστική, πληθωρική γοητεία του πολύανθου. Μια νότα λουλουδιών που τονίζει την πολυτέλεια και την ποιότητα του αρώματος.

100 ml – Eau De Toilette

Το νέο Eau De Toilette τής Mango θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora από το Φεβρουάριο του 2013.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved