Τι συνδέει τον Κλέωνα Γρηγοριάδη με τον κληρονόμο και διευθυντή του Οίκου Hermes;
G-Fashion

Τι συνδέει τον Κλέωνα Γρηγοριάδη με τον κληρονόμο και διευθυντή του Οίκου Hermes;

Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Pierre Alexis Dumas είναι ο κληρονόμος της πασίγνωστης φίρμας Hermes και διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας. Τι τους συνδέει; Συγγένεια και μάλιστα στενή!

Βλέπετε οι δύο άντρες είναι δεύτερα ξαδέρφια. Ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν πρώτος ξάδερφος με την μητέρα του Pierre Alexis Dumas, Ρένα Γρηγοριάδη Dumas.
Η Ρένα Γρηγοριάδη ήταν μια εξέχουσα προσωπικότητα, εξαιρετικά πετυχημένη διακοσμήτρια που γνώρισε και ερωτεύτηκε τρελά τον ισχυρό άντρα της μόδας Jean Luis Dumas, απόγονο του ιδρυτή της Hermes. Η ιστορία της γνωριμίας και του έρωτά τους, παραμυθένια. Ο δυο τους παντρεύτηκαν, έζησαν μαζί μια ευτυχισμένη ζωή και απέκτησαν δύο παιδιά. Τον Pierre Alexis και την Sandrine. Ο πρώτος σήμερα, μετά το θάνατο και των δύο γονιών του, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση κρατώντας γερά στα χέρια του το τιμόνι του κολοσσού της παγκόσμιας μόδας. Τα ξαδέλφια φυσικά γνωρίζονται από μικρά παιδιά, καθώς η οικογένεια Γρηγοριάδη-Dumas ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς της με την χώρα μας και τους συγγενείς της Ρένας εδώ, αφού κάθε καλοκαίρι όλοι μαζί περνούσαν σχεδόν όλο τον Αύγουστο στο καταπληκτικό τους σπίτι στην Αίγινα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved