Το μυστικό της Δημητρόγλου για το σχήμα των φρυδιών της-Μόνιμο μακιγιάζ με την υπογραφή της Κυπριώτη
G-Fashion

Το μυστικό της Δημητρόγλου για το σχήμα των φρυδιών της-Μόνιμο μακιγιάζ με την υπογραφή της Κυπριώτη

Η νέα τάση του μόνιμου μακιγιάζ έχει αποκτήσει φανατικές οπαδούς τη Μαντόνα, την Αντζελίνα Τζολί και την Γκουέν Στεφάνι. Η αγαπημένη μας ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου γνωστή σε όλους από το επιτυχημένο σίριαλ του Mega “Μάλιστα Σεφ”, επιλέγει το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών λέγοντας αντίο στο καθημερινό σχεδιασμό τους με το μολύβι.

Photo 1: Η Κατερίνα Δημητρόγλου συζητά με την Ειδικό Εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ Δώρα Κυπριώτη (Master Educator and Instructor Nouveau Contour για την Ελλάδα) αναλύουν τις ανάγκες της και το κατάλληλο σχήμα φρυδιών βάση των χαρακτηριστικών της. Τα φρύδια της Κατερίνας είναι πολύ άτονα και αναγκάζεται συχνά να τα βάφει με μολύβι για να τα σχεδιάζει.
Photo 2: Η Δώρα Κυπριώτη αφού αναγνώρισε το σχήμα του προσώπου της Κατερίνας με βάση τους κανόνες της προσωπολογίας (ανάλυση σημείων του προσώπου),την αρχιτεκτονική του προσώπου της και τον τύπο της, σχεδίασε το κατάλληλο σχήμα φρυδιού έτσι ώστε να τονίσει και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Photo 3: Αφού έχει ορισθεί το σχήμα και έχει εγκριθεί από την Κατερίνα, το επόμενο και πιο σημαντικό βήμα είναι η σωστή επιλογή του χρώματος που θα κλειδώσει το άριστο αποτέλεσμα στο μόνιμο μακιγιάζ. Η επιλογή του κατάλληλου χρώματος πραγματοποιείται μέσω του συστήματος αναγνώρισης χρώματος (CIS) COLOR IDENTIFICATION SYSTEM που αναπτύχθηκε από την εταιρεία ηγέτη στα μηχανήματα και εξοπλισμό μόνιμου μακιγιάζ Nouveau Contour. Για κάθε χρώμα ο τεχνίτης μπορεί να βρει πλήρεις πληροφορίες και συμβουλές. Αυτό το σύστημα βασίζεται στο μέσο όρο των τύπων των δερμάτων και μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο
Η Kατερίνα είναι ξανθιά οπότε η επιλογή ενός ανοιχτού χρώματος αλλά και δύο τόνους πιο σκούρο από τα μαλλιά της δίνει το φυσικό ιδανικό αποτέλεσμα. Για κάθε χρώμα υπάρχει οδηγός.
Οι βελόνες ασφαλείας ταιριάζουν στο πρότυπο στυλό ασφάλειας. Όλες οι συσκευές βελονών είναι αποστειρωμένες σε ειδικό χώρο Class C (σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρτς) και πακεταρισμένες ξεχωριστά.
Για την προστασία τόσο της τεχνίτριας όσο και του πελάτη, το σύστημα κάψουλας της Nouveau Contour λειτουργεί καλύτερα σε αντίθεση με οτιδήποτε στην αγορά σήμερα. Η βελόνα και ο σωλήνας της βελόνας είναι ενσωματωμένα σε ένα σύστημα κάψουλας μιας χρήσης. Εσωτερικό διάφραγμα θα σταματήσει και θα αποτρέψει υγρό και ατμοσφαιρικούς ρύπους να εισχωρήσουν μέσα στο στυλό, το οποίο είναι τελείως ανεξάρτητο από τη κάψουλα και δεν υπάρχει πιθανότητα διασταυρούμενης μόλυνσης.

Photo 4: H τεχνική που εφάρμοσε η Δώρα Κυπριώτη είναι η Ηybrid Ρigmentation. Μια καινοτόμα τεχνική η οποία έγκειται στον συνδυασμό των πλεονεκτημάτων της τεχνικής microblading (ακριβείς και λεπτές γραμμές) σε συνδυασμό με τα οφέλη του micropigmenation (όγκος και υφή). Η διαδικασία έχει ως εξής, δημιούργησε λεπτές τρίχες που ακολουθούν τη φορά των φυσικών τριχών του φρυδιού και ολοκληρώθηκε το αποτέλεσμα με μια ελαφριά φωτοσκίαση. Αυτός ο συνδυασμός έχει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, που δίνει στα φρύδια όγκο και φυσικές γραμμές.

Photo 5: Η εφαρμογή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τώρα η Κατερίνα απολαμβάνει να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Τα φρύδια της είναι τέλεια!!

Photo 6: Η Κατερίνα Δημητρόγλου επιλέγει για την περιποίηση των νυχιών της τα προϊόντα της φημισμένης εταιρείας από το Los Angeles, ORLY. Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή MELROSE την κέρδισε από την πρώτη στιγμή.
Αν θες να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και όμορφη απευθύνσου στους πλέον ειδικούς και επαγγελματίες του χώρου. Μπες στο http://www.monimo-makigiaz.com/ αλλά και στην σελίδα facebook Dora Kyprioti - Monimo Makigiaz και μάθε όλα όσα χρειάζεσαι από την κυρία Δώρα Κυπριώτη, Ειδικό Εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ και Επίσημη εκπαιδεύτρια της εταιρείας-ηγέτη στο μόνιμο μακιγιάζ «Nouveau Contour» για Ελλάδα.

Like Dora Kyprioti- Monimo Makigiaz on Facebook
www.monimo-makigiaz.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved