Ο Κωστέτσος και ο Σαμαράς απαντούν για τη… φουστανέλα στη Γευγελή
G-Fashion

Ο Κωστέτσος και ο Σαμαράς απαντούν για τη… φουστανέλα στη Γευγελή

Δεν ήταν μόνο η selfie με τους πρόσφυγες στην Ειδομένη που προκάλεσε καταιγισμό αρνητικών σχολίων.

Οι φωτογραφίες από την επίδειξη που ακολούθησε, με τον Τρύφωνα Σαμαρά στην πασαρέλα να ανοίγει την επίδειξη στη Γευγελή, έκαναν τα πληκτρολόγια να πάρουν φωτιά και τους παρουσιαστές-σχολιαστές να κάνουν λόγο για «κακογουστιά» και «ευτελισμό των συμβόλων».


Ο Βασίλειος Κωστέτσος είναι χειμαρρώδης στην απάντηση του και δεν διστάζει να αναφερθεί σε ονόματα: «Βιώνουμε την απόλυτη υποκρισία. Δεχόμαστε να κυκλοφορούν με φούστα ο Γκαλιάνο, με κοτσίδα ο Καρλ Λάγκερφελντ και με γυναικεία τακούνια οι Dsquared2, αλλά μας ενοχλεί όταν ο δικός μας Τρύφωνας Σαμαράς εμφανίζεται με φουστανέλα ενισχύοντας το ελληνικό στοιχείο σε μια χώρα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται "Μακεδονία"'. Στην καρδιά των Σκοπίων εμείς προβάλαμε τη φουστανέλα και 4.000 κόσμος μας χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι. Ποιοι είναι εντέλει όλοι αυτοί που μας κρίνουν; Αποτυχημένοι παρουσιαστές που απλώς θάβουν όλο τον κόσμο, θα κλάψει η ελληνική κοινωνία αν από την ελληνική τηλεόραση λείψουν άτομα όπως αυτά; Όλοι αυτοί, πριν ανοίγουν το στόμα τους για να στάξει δηλητήριο, ας ενημερωθούν από τη Wikipedia ποιος είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος. Είμαι ο άνθρωπος που έφερε τα σημαντικότερα top models στη χώρα μας!».


Ο Τρύφωνας Σαμαράς συμπληρώνει ότι υπάρχουν πολλοί που ερμηνεύουν τα πάντα όπως εκείνοι θέλουν, συνήθως κακοπροαίρετα. «Η αυθεντικότητα ενοχλεί. Ίσως γιατί κάποιοι δεν έχουν τα κότσια να την υποστηρίξουν. Όταν ήταν να πάρω μέρος στο DWTS άκουσα τα σχολιανά μου. Παρόλο που δεν ήξερα να χορεύω, ο κόσμος αγάπησε την προσωπικότητα μου και με κράτησε για αρκετό καιρό μέσα στο σόου. Έκτοτε αντιλήφθηκα αυτό που έλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Το καραβάνι πάει μπροστά και τα σκυλιά ας γαβγίζουν". Με τον Βασίλη άλλωστε είμαστε forward μπροστά από την εποχή μας», λένε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved