Παίκτρια του My style rocks κάνει... pole dancing και δίνει την απάντησή της για το body shaming
G-Fashion

Παίκτρια του My style rocks κάνει... pole dancing και δίνει την απάντησή της για το body shaming

Την γνωρίσαμε μέσα από το My style rocks το οποίο προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Η Ασημένη Μήτη ήταν μια από τις παίκτριες που κατάφερε να ξεχωρίσει για το δικό της στυλ. Η ίδια όμως δεν έχει ταλέντο μόνο στο... styling όπως φαίνεται, αλλά και στο pole dancing.

Με μια σύντομη ματια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταλαβαίνει κανείς εύκολα την μεγάλη αδυναμία που έχει στον sexy αυτό χορό. Το προφίλ της είναι γεμάτο από δικές της φωτογραφίες στις οποίες κάνει Pole dancing πραγματικά σε όποιο στύλο βρει. Ακόμα και σε πινακίδα στον δρόμο...

Η ίδια πάντως ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο έκανε pole dancing και έδωσε την δική της απάντηση στα σχόλια που άκουσε στο My style rocks την ημέρα που αποχώρησε.

«#απάντηση στο πόσο με πτόησε οποιαδήποτε απόπειρα body-shaming και γενικού-shaming μετά το Gala της Παρασκευής #mystylerocksgr #mystylerocks» σχολίασε, ενώ στις φωτογραφίες που πόσταρε, έγραψε: «Ελευθερία σημαίνει να είσαι αέρας και να μην σε αναπνέει κανείς ? #poledancing #fitness #alternativefitness #pizza (η @marianna_chouliara είχε έμπνευση για ακόμα μία φορά)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved