Survivor 2: Sexy εμφανίσεις στις παραλίες της Καραϊβικής
G-Fashion

Survivor 2: Sexy εμφανίσεις στις παραλίες της Καραϊβικής

Οι εξελίξεις στο Survivor, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και ανατροπών, δεν σταματάνε ποτέ!

Διάσημοι και Μαχητές αγωνίζονται καθημερινά για να διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα, που θα τους βοηθήσουν στην διαβίωσή τους. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τους κάνουν πιο δυνατούς, αφού απολαμβάνουν στο έπακρο τη μοναδική αυτή εμπειρία! Οι πανέμορφες τροπικές παραλίες της Καραϊβικής σίγουρα γεμίζουν τους παίκτες με ενέργεια και αυτοί μας ταξιδεύουν με τις πιο στιλάτες και sexy beachwear εμφανίσεις!

Τα μοναδικά μαγιό από τη νέα συλλογή της Banana Moon, κάνουν τις στιγμές στην παραλία ακόμα πιο καυτές! Τα νέα απίστευτα σχέδια με τα τροπικά patterns, τα αποκαλυπτικά κοψίματα και τα φωτεινά χρώματα, συναρπάζουν και τραβούν όλα τα βλέμματα! Ξεχωριστά μαγιό, που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητα και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, αλλά και το μοντέρνο casual στυλ κάθε άντρα, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το φετινό καλοκαίρι!

BANANA MOON ARTICLE 3

Τα μαγιό του πιο trendy beach brand συντροφεύουν τους παίκτες σε κάθε τους στιγμή στο παιχνίδι γιατί… Life is Better at the Beach!

BANANA MOON ARTICLE 8

Η sexy Όλγα Φαρμάκη απολαμβάνει τον ήλιο της Καραϊβικής με το hot Banana Moon μαγιό της {Karina bikini}, από τη νέα SS18 συλλογή.

BANANA MOON ARTICLE 4

O μαχητικός Ηλίας Γκότσης εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και το tropical μαγιό του {Muravera swim shorts} by Banana Moon.

BANANA MOON ARTICLE 9

Η πιο στιλάτη Survivor Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το top μαγιό {Belair Socaly one-piece} by Banana Moon Greece. Κάντε το τώρα δικό σας εδώ

BANANA MOON ARTICLE 5

Ο δυναμικός Νικόλας Αγόρου κερδίζει τη μάχη του στιλ με το πιο cool μαγιό {Alcantara swim shorts} by Banana Moon.

BANANA MOON ARTICLE 7

Η καλλίγραμμη καλλονή Darya Dubrovnik, απολαμβάνει στο έπακρο τις στιγμές στην παραλία με το χακί μαγιό της {Millennium bikini} από τη νέα Spring Summer συλλογή της Banana Moon.

BANANA MOON ARTICLE 6

O Χάρης Γιακουμάτος συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στα αγωνίσματα, φορώντας πάντα το tropical μαγιό του {Arenal swim shorts} by Banana Moon.

BANANA MOON ARTICLE 12

Η Ροδάνθη Καπαρού αγωνίζεται με το trendy Banana Moon μαγιό {Chill Beachbabe bikini}, από τη νέα SS18 συλλογή.

0C8A8700

Η όμορφη βολεϊμπολίστρια Βιργινία Δικαιούλια μάχεται με το πιο cool Banana Moon μαγιό {Sundance bikini}, από τη νέα SS18 συλλογή. Κάντε το τώρα δικό σας εδώ

BANANAMOON ARTICLE 10

H ανίκητη πρωταθλήτρια Κατερίνα Δαλάκα καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις με τις απίστευτες επιδόσεις της και όχι μόνο. Το cool Banana Moon μαγιό της {Beachbabe bikini}, είναι από τη νέα SS18 συλλογή και αναδεικνύει άψογα την αθλητική της σιλουέτα. Κάντε το τώρα δικό σας εδώ

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της Banana Moon στο facebook και στο instagram για να διεκδικήσετε, στα ‘’online Αγωνίσματα’’ πλούσια δώρα για το καλοκαίρι που έρχεται!

Discover more @ https://bananamoon.gr/

Follow us on Facebook & Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved