Νεκτάριος Κυρκόπουλος: "Τι με συμβούλεψε ο Σπύρος Πώρος πριν φύγω για Σαγκάη"
G-Fashion

Νεκτάριος Κυρκόπουλος: "Τι με συμβούλεψε ο Σπύρος Πώρος πριν φύγω για Σαγκάη"

Τι θα λέγατε αν ταξιδεύατε μέχρι την Κίνα και ανοίγατε την τηλεόραση για να δείτε τι παίζει και βλέπατε έναν Έλληνα μοντέλο να διαφημίζει κινέζικα μπισκότα; Ότι έχετε παραισθήσεις ή ότι η χάρη μας και η ομορφιά μας έχει φτάσει ως τη μακρινή Κίνα; Μάλλον το δεύτερο γιατί οι Έλληνες βρισκόμαστε παντού και κάνουμε… θραύση!

Πριν 3μήνες λοιπόν το μοντέλο, Νεκτάριος Κυρκόπουλος, πήρε την απόφαση να πάει στη Σαγκάη και να κατακτήσει τον χώρο της μόδας. Μεγάλο το ρίσκο και δύσκολη απόφαση για το μοντέλο όπως φαίνεται όμως ο τολμών νικά!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Νεκτάριο μας αποκάλυψε πως είναι η ζωή στην Κίνα για έναν Έλληνα, πόσο διαφορετικός είναι ο χώρος του modeling εκεί και μας μίλησε και για τις εξόχως ενδιαφέρουσες συνεργασίες του με Κινέζους stars. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Σαγκάη, είναι όλα τόσο διαφορετικά και τόσο περίεργα. Είναι η πρώτη μου φορά που ταξιδεύω τόσο μακριά.

Η Σαγκάη είναι τεράστια πόλη, η 5η μεγαλύτερη στον κόσμο. Ο χώρος της μόδας εδώ και το modeling είναι εντελώς ξένα για μένα. Για παράδειγμα, ο τρόπος που γίνονται τα casting, δεν θυμίζουν σε τίποτα τα Ελληνικά δεδομένα και γενικότερα casting άλλων χωρών. Εδώ κάθε μέρα είναι σαν να περνάς από διαγωνισμό ομορφιάς, κρίνεσαι συνεχώς και πρέπει να δίνεις εξετάσεις και να τις περνάς με άριστα. Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ εύκολο να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου ή ακόμα και να πέσεις σε κατάθλιψη».


Ο Νεκτάριος παρόλα αυτά, παραδέχεται πως στη Σαγκάη είναι πραγματικοί επαγγελματίες, δεν «παίζουν», είναι εργάτες. Ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του αλλά μας αποκαλύπτει πως η μόνη του δυσκολία είναι η γλώσσα. «Δυστυχώς, εδώ δε μιλάνε αγγλικά και η επικοινωνία είναι πολύ δύσκολη γι΄ αυτό προσπαθώ να συνεννοούμαι με τη γλώσσα του σώματος», μας λέει χαριτολογώντας το μοντέλο. Ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει πάρα πολύ τον διεθνούς φήμης φωτογράφο Σπύρο Πώρο ο οποίος στην τελευταία φωτογράφισή τους στην Ελλάδα του έδωσε συμβουλές έτσι ώστε να κάνει με μεγαλύτερη άνεση αυτό το μεγάλο βήμα για την καριέρα του.

Ο Νεκτάριος μέχρι τώρα έχει κάνει 3 τηλεοπτικά διαφημιστικά spot, (για γνωστή εταιρία αυτοκινήτων, για τα πιο γνωστά κινέζικα μπισκότα καθώς και για γνωστή αλυσίδα fast food), συμμετείχε ακόμη στο show του γνωστού σχεδιαστή Calvin Clain που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη καθώς και σε πολλούς καταλόγους για ρούχα, παπούτσια και εσώρουχα.

Μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς, το μοντέλο είναι μαζί με τον Jen Fan Li, στα backstage ενός show μεγάλου Κινέζου σχεδιαστή. Πρόκειται για διάσημο μοντέλο κινεζικής καταγωγής το οποίο ήρθε από το Hong Kong και κάνει τεράστια καριέρα στην Ασία.


Ο Jen Fan Li, έχει κάνει 3 συνεχόμενες φορές τη διαφήμιση για πολύ γνωστό τσάι το οποίο λατρεύουν στη χώρα του και επειδή τον ταύτισαν με ο συγκεκριμένο αφέψημα, λάτρεψαν και το μοντέλο με αποτέλεσμα η καριέρα του να εκτοξευτεί στα ύψη και να είναι από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο χώρο του modeling. Και αν και κυλάνε όλα καλά για το Νεκτάριο Κυρκόπουλο και η αγορά τον έχει αποδεχτεί πλήρως και το πρακτορείο του θέλει να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, το μοντέλο δεν αντέχει άλλο μακριά από την Ελλάδα και θέλει να επιστρέψει.

«Είμαι πολύ καλά επαγγελματικά στη Σαγκάη αλλά μου λείπει πολύ η Ελλάδα, θα γυρίσω για 15ημέρες να ξεκουραστώ λίγο και να απολαύσω τον ήλιο μας και μετά θα πάω στη Νότια Αφρική, στο Cape Town, για δουλειά. Θα επιστρέψω τα Χριστούγεννα και μετά οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις θα με οδηγήσουν στην Ταϊλανδή και στη Σιγκαπούρη. Όλα αυτά όμως μέχρι το Πάσχα γιατί το Πάσχα στην Ελλάδα είναι το καλύτερο και θέλω να το περάσω με την οικογένειά μου που αγαπώ πολύ και μου λείπει», λέει χαρακτηριστικά το μοντέλο. Κι εμείς αναρωτιόμαστε αν δεν είναι αυτό ένα είδος διεθνούς καριέρας ποιο είναι; μήπως το εξτραδάκι της Τζούλιας στη γειτονική Αλβανία;








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved