G-Fashion

«NEED for FITNESS at the park» powered by PUMA!

Gossip-tv Team

Σε μια καταπράσινη όαση στο άλσος Παπάγου, στήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου το πιο μοναδικό αθλητικό σκηνικό της πόλης! Η PUMA και ο training ambassador της, Ηλίας Γκότσης, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα ιδιαίτερο, powerful & inspiring Βootcamp, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για άθληση και ψυχαγωγία, όπως και την αγάπη για το παιδί.

Το σκηνικό ετοιμάστηκε από νωρίς, για να παραπέμπει σε πραγματικό Survivor! H δοκός ισορροπίας πήρε τη θέση της και οι στόχοι τοποθετήθηκαν, αναμένοντας τον κόσμο να συμμετάσχει και να ανταγωνιστεί με τους φετινούς νικητές του Survivor! Γονείς και παιδιά ενώθηκαν δημιουργώντας το πιο ξεχωριστό training squad.

Η μουσική ανέβασε τα vibes, ο Ηλίας καλωσόρισε τους φίλους του και όλοι έλαβαν θέσεις για να ξεκινήσουν οι μονομαχίες! Μεταξύ του Squad, οι Γιώργος Καβακάκης (Διευθυντής Sports Marketing – FaisGroup) , Στέλιος Κρητικός (survivor), Εύη Σκαρώνη (survivor), Θοδωρής Γκότσης (personal trainer @NEED), Εύη Σαλταφερίδου (personal trainer) , Νίκος Θωμάς (survivor), Πάνος Θεοδώρου (survivor) , Νάσος Παπαργυρόπουλος (survivor) και πολλοί ακόμη – μοιράστηκαν το πάθος τους για άθληση με τον κόσμο και δίδαξαν τη χαρά του αθλητισμού στους μικρούς αθλητές του αύριο!

Οι τυχεροί Bootcampers βίωσαν μια τρίωρη αθλητική εμπειρία με tips & tricks για training in the city, αλλά και με συναρπαστικά survivor games! Όλοι οι μικροί Survivors δροσίστηκαν και ενυδατώθηκαν με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και με τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», μια και Puma και η Βίκος ΑΕ συνεχίζουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε πρωτοποριακά αθλητικά δρώμενα και εκδηλώσεις.
Και ας μη ξεχάσουμε τα πλούσια δώρα που χάρισαν η PUMA & το γυμναστήριο ‘’Need’’ των Θοδωρή & Ηλία Γκότση!

Η Αθήνα προσφέρει πολλές γωνιές για outdoor activities, καθημερινή άσκηση και ευεξία. Η PUMA, με moto το #ForeverFaster και #24seven , προτρέπει τον καθένα από εμάς σε training εντός & εκτός γυμναστηρίου, υποστηρίζoντας κάθε μορφής αθλητική πρωτοβουλία.

Γιατί η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

Γίνε μέρος της πρωτοβουλίας, γυμνάσου χωρίς όρια, 24/7!
Join the #PumaBootCamp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved