Πρώην παίκτης του Power of Love κυκλοφορεί την πρώτη συλλογή ρούχων του! (φωτό)
G-Fashion

Πρώην παίκτης του Power of Love κυκλοφορεί την πρώτη συλλογή ρούχων του! (φωτό)

Ως λάτρης της μόδας και influencer στα social media, έψαχνε εδώ και καιρό τον τρόπο για να αναδείξει το ταλέντο του στον συγκεκριμένο χώρο και τελικά τα κατάφερε!

 

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love, ο οποίος σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί τη δική του σειρά ρούχων, σε ανδρικό, παιδικό και γυναικείο!

Ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός, μαζί με τη σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αλεξανδροπούλου εδώ και λίγο καιρό σχεδίαζαν τις δικές τους προτάσεις σε ρούχα και πλέον είναι έτοιμοι να τα λανσάρουν στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για casual κομμάτια που θα είναι συλλεκτικά. Αν και η Κατερίνα βρίσκεται πίσω από τα περισσότερα κομμάτια, ο Παναγιώτης έδωσε τη δική του πινελιά σε κάθε ρούχο και το αποτέλεσμα, για πολλούς, είναι μοναδικό. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Power of Love ανέβασε στα instastories του στιγμιότυπα από την προετοιμασία για την κολεξιόν που σύντομα θα κατακλύσει την ελληνική αγορά. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες για να πάρετε μία γεύση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved