Summer tips για να «μπεις» στον ρυθμό του φετινού καλοκαιριού!
G-Fashion

Summer tips για να «μπεις» στον ρυθμό του φετινού καλοκαιριού!

Η άνοιξη ανήκει στο παρελθόν και πλέον όλα τα σημάδια δείχνουν πως οδεύουμε ολοταχώς προς την «καρδιά» του καλοκαιριού!

! Η θερμοκρασία μέρα με τη μέρα ανεβαίνει κατακόρυφα, αλλάζοντας ταυτόχρονα και τη διάθεσή μας. Αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός πως τόσο εμείς όσο και ο κοινωνικός μας περίγυρος, έχουμε μπει στη χαρμόσυνη διαδικασία να κάνουμε σχέδια και όνειρα για τους «καυτούς» μήνες που θα ακολουθήσουν, ενώ διχαζόμαστε σε ποιο από τα παραμυθένια νησιά της Ελλάδας θα απολαύσουμε την άδειά μας. Ωστόσο, μέχρι να μπούμε σε κάποιο καράβι και να αφήσουμε πίσω τις σκοτούρες της καθημερινότητας, το γλυκό καλοκαιράκι θα συνεχίσει να… τρέχει και είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο! Το ερώτημα λοιπόν παραμένει: Γιατί να μην ξεκινήσουμε από τώρα τις διακοπές μας;

Πώς θα το κάνουμε αυτό; Μα φυσικά προετοιμάζοντας τον εαυτό μας ακόμη καλύτερα για τις μέρες που θα έρθουν και πιάνοντας το ανάλογο vibe! Ακολουθώντας τις κατάλληλες συμβουλές βήμα προς βήμα, να είσαι σίγουρη πως θα καταφέρεις και εσύ να «μπεις» έγκαιρα στους ρυθμούς του φετινού καλοκαιριού! Δεν χρειάζεται να σε αγχώνει τίποτα, το μόνο που θα χρειαστείς για να ξεκινήσεις είναι ένα ζευγάρι σαγιονάρες σε κάποιο φαντεζί χρώμα όπως το φούξια, το ροζ, το κοραλλί ή το πορτοκαλί, χαρούμενες αποχρώσεις που θα τονίσουν επιπλέον το ακαταμάχητο μαύρισμά σου και το πιο αληθινό σου χαμόγελο!

Βρες το coolness σου

Μία από τις βασικές έννοιες που χαρακτηρίζουν το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα τις διακοπές, είναι η άνεση. Αυτό είναι φανερό άλλωστε, αρκεί να παρατηρήσει κάποιος τον τρόπο που επιλέγουμε να ντυνόμαστε τη δεδομένη εποχή. Τα αυστηρά κοψίματα, τα χοντρά υφάσματα και τα σκούρα χρώματα, δίνουν επιτέλους τη θέση τους σε αέρινα σχέδια, μεταξωτές υφές και μία πληθωρική πολυχρωμία που «χορταίνει» το μάτι σου. Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως μετά από έναν ολόκληρο χειμώνα μέσα σε στενά μποτάκια, ψηλοτάκουνα και κλειστά παπούτσια, μπορούμε πλέον φορώντας απλά τις Ipanema μας να ανακαλύψουμε την πιο άνετη εκδοχή του εαυτού μας και να είμαστε πάντα in fashion, από το πρωί μέχρι το βράδυ, από την παραλία μέχρι το γάμο της κολλητής μας! Επιλέγοντας ένα ζευγάρι σαγιονάρες Ipanema από την ρομαντική και ταυτόχρονα rock συλλογή Botanicals και ανάμεσα από πολλά επιπλέον μοναδικά prints και μονοχρωμίες, να είσαι σίγουρη πως θα έχεις κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα του καλοκαιριού!

Μεταμόρφωσε τα πάντα στο πέρασμά σου

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως από όταν η θερμοκρασία ανέβηκε και η μέρα «μεγάλωσε», το 8ωρο στο γραφείο μοιάζει να έγινε πιο αργόσυρτο από ποτέ. Μην αφήσεις όμως τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ή την κούραση να βάλουν «φρένο» στη διάθεσή και την κοινωνική σου ζωή. Μην αφήνεις τις μέρες τους καλοκαιριού να πηγαίνουν στράφι. «Ξεκούνησε» τις φίλες σου να ακολουθήσουν και κλείστε ραντεβού για δροσιστικά after work drinks. Κάνε μία γρήγορη στάση από το σπίτι, ένα αναζωογονητικό ντους, φόρα ένα από τα cocktail dresses σου, συνδύασέ το με μία elegant σαγιονάρα σε κάποια λαμπερή απόχρωση όπως η πλατίνα, ο χαλκός, η πούδρα και… μεταμόρφωσε με τον αέρινο βηματισμό σου τα στενά του αστικού τοπίου, σε ένα αιγαιοπελαγίτικο λιθόστρωτο σοκάκι. Ή γιατί όχι, σε μία παραθαλάσσια γειτονιά του μακρινού Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου τα κύματα σκάνε στις αμμουδερές ακτές της τροπικής Ipanema.

Άκου το ρυθμό… μέσα σου

Στην πραγματικότητα, όλα τα παραπάνω σκοπό έχουν να σε βοηθήσουν να βρεις τα καλοκαιρινά vibes που… έχασες πέρυσι κάπου μεταξύ τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη. Αν θες όντως να «μπεις» στον ρυθμό του καλοκαιριού, μην ξεχνάς πως αυτός υπάρχει ήδη μέσα σου, απλά βρίσκεται για καιρό στο… αθόρυβο. Αν χρειαστείς επιπλέον βοήθεια, η καλύτερη λύση που μπορώ να σκεφτώ, είναι να βάλεις στη διαπασών ένα από τα κομμάτια της Βραζιλιάνας pop star και απόλυτα ταιριαστής global ambassador της Ipanema, Anitta, η οποία με τις εκρηκτικές μελωδίες της θα σου χαρίσει το καλοκαιρινό boost που ίσως σου έλειπε για να ξεσηκωθείς και να αρχίσεις να χορεύεις ασταμάτητα!

Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, μην ξεχνάς σε καμία περίπτωση πως ο χρόνος, καλώς ή κακώς, περνάει πολύ γρήγορα. Όσο επιμένεις να οραματίζεσαι τις μέρες του Αυγούστου που θα έρθουν, αναβάλλεις όλα αυτά τα υπέροχα που συμβαίνουν στο «τώρα». Οπότε η τελευταία και πιο… δραστική συμβουλή που έχω να σου δώσω για το φετινό καλοκαίρι είναι: Άρον φίλη μου τις μοναδικές… Ipanema σου και περιπάτει!

Τη συλλογή ΙΡΑΝΕΜΑ θα τη βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook (IpanemaGreece) και στο Instagram (Ipanema_Greece), Tηλ. Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

Facebook: Ipanema Greece

Instagram: Ipanema_Greece

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved