Συνέβη και αυτό! Τατιάνα και Κοσιώνη στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ με το ίδιο φόρεμα! (pics)
G-Fashion

Συνέβη και αυτό! Τατιάνα και Κοσιώνη στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ με το ίδιο φόρεμα! (pics)

Ποιος είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας; Μήπως βρεθεί στην ίδια εκδήλωση με κάποια που είχε την ίδια στυλιστική έμπνευση με εκείνη. 

Τα πιο πρόσφατα… θύματα αυτής της καταραμένης σύμπτωσης η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου!

Η τελευταία βρισκόταν από νωρίς στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ, όχι όμως και η Σία Κοσιώνη η οποία εκείνη την ώρα παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Ήταν αναμενόμενο ότι θα καθυστερήσει να εμφανιστεί στην όμορφη βραδιά και όλοι την περίμεναν με ανυπομονησία.

Φαντάζεστε, όμως, την έκπληξη των φωτογράφων όταν διαπίστωσαν πως οι δύο κυρίες φορούσαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα το οποίο ομολογουμένως δεν περνάει απαρατήρητο.

Πρόκειται άλλωστε για ένα άκρως εντυπωσιακό μίντι φόρεμα σε καφέ χρώμα από δέρμα με εντυπωσιακό σχέδιο. Είναι από τη νέα κολεξιόν του οίκου Simona Corsellini που προφανώς ξετρέλανε και τις δύο κυρίες οι οποίες ευτυχώς φορούσαν εντελώς διαφορετικά αξεσουάρ για να σπάσουν την... μονοτονία. Η μεν Τατιάνα Στεφανίδου φορούσε nude γόβες που ταίριαζαν απόλυτα με το χρώμα του φορέματος, η δε Σία Κοσιώνη επέλεξε καφέ -πιο σκούρα- mules και ανάλογου χρωματισμού τσαντάκι.

Πάντως, καμία από τις δύο δεν έδειξε ούτε στιγμή να νιώθει άβολα, ποζάροντας με χάρη μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved