Η Τατιάνα Μπλάτνικ φόρεσε την τουαλέτα των ονείρων σου! (photos)
G-Fashion

Η Τατιάνα Μπλάτνικ φόρεσε την τουαλέτα των ονείρων σου! (photos)

Μπορεί οι γιορτές με τα λαμπερά ρεβεγιόν να αργεί ακόμα, όμως η Τατιάνα Μπλάτνικ μας έδωσε μία... ιδέα για το φόρεμα εκείνο που θα σε κάνει να λάμπεις σε ανάλογη περίσταση! 

Η σύζυγος του δευτερότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαου έχει αποδείξει εδώ και καιρό πως είναι μία από τις πιο σικ παρουσίες στα κοσμικά σαλόνια και όχι μόνο.

Προσφάτως βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της στην έκθεση Aegean Desert που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής τέχνης και στην οποία συμμετέχει ο Νικόλαος και έδωσε και εκεί μαθήματα στυλ με την εμφάνισή της.

Πρόσφατα, όμως, η ίδια βρέθηκε στο ατελιέ της διεθνούς φήμης Σήλιας Κριθαριώτη και πόζαρε μπροστά από τον καθρέπτη με μία εκθαμβωτική τουαλέτα που αναδείκνυε το τέλειο κορμί της.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή μαύρη μάξι τουαλέτα η οποία στο τοπ έχει χρυσές πούλιες ενώ η πλάτη είναι όλη ακάλυπτη. Εννοείται πως στην Τατιάνα η συγκεκριμένη δημιουργία πήγαινε πολύ όμως είναι άγνωστο για ποιο σκοπό και πού θα εμφανιστεί με αυτή στο άμεσο μέλλον. Δείτε παρακάτω στην gallery την εντυπωσιακή τουαλέτα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved