Νατάσα Μποφίλιου: Πάει κόντρα στις τάσεις της μόδας! Το νέο λουκ που προκάλεσε τα βλέμματα (photos)
G-Fashion

Νατάσα Μποφίλιου: Πάει κόντρα στις τάσεις της μόδας! Το νέο λουκ που προκάλεσε τα βλέμματα (photos)

Η Νατάσα Μποφίλιου εκτός από κορυφαία καλλιτέχνιδα είναι και μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου. 

Έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο να κάνει εμφανίσεις που ξέρει ότι της ταιριάζουν και αναδεικνύουν την προσωπικότητά της.

Η Νατάσα Μποφίλιου έχει πειραματιστεί πολλές φορές στο παρελθόν σε ό,τι αφορά το λουκ της. Οι θαυμαστές της σίγουρα θυμούνται το ντεμπούτο της με μαλλί αλά Μέριλιν και ντύσιμο 60s που εντυπωσίαζε.

Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός. Όλα αυτά τα χρόνια έμεινε πιστή στις ξανθιές αποχρώσεις με εναλλαγές στους τόνους του συγκεκριμένου χρώματος μαλλιών. Έχει αλλάξει και hair style όμως ποτέ δεν έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της, παρ' όλο που διαθέτει υπέροχα χαρακτηριστικά.

Προτιμούσε πάντα να κρατά το μήκος των μαλλιών της τουλάχιστον μέχρι τους ώμους, άλλοτε σε ασύμμετρα μήκη και άλλοτε σε ίσια ή και σπαστά χτενίσματα. Τώρα, λοιπόν ήρθε η ώρα να πειραματιστεί και με το μήκος των μαλλιών της, αυτή τη φορά όμως επιλέγοντας να τα έχει πολύ μακριά.

Σε αντίθεση με τις φετινές τάσεις της μόδας που... προστάζουν αυστηρά καρέ ή καλοκουρεμένες αφέλειες, η Νατάσα Μποφίλιου έχει πλέον πολύ μακριά μαλλιά τα οποία χτενίζει να μοιάζουν... επιμελώς ατημέλητα.

Και μας αρέσει πολύ.

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες σε πρόσφατες βραδινές εμφανίσεις της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved