Ένα top model στα δημοτικά συμβούλια
G-Fashion

Ένα top model στα δημοτικά συμβούλια

Ο Αντώνης Μπέης, το κορυφαίο μοντέλο της Ελλάδας, με εξώφυλλα στο Vogue και φωτογραφήσεις με τον Στίβεν Μαϊζέλ αποφάσισε να γνωρίσει την ελληνική ύπαιθρο εκ των έσω.


Εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ηλεία, ξυπνά κάθε πρωί στις 6 για να φροντίσει τα ζώα του και βάζει υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στους δήμους Κυλλήνης, Λεχαινών, Ανδραβίδας και Βουπρασίας. Πρώτος στόχος να φτιάξει το νερό στο χωριό του. Στη συνέχεια σκέφτεται να ασχοληθεί και με τον τουρισμό.



ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΠΡΑΣΙΑ
Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να έρθουμε μόνιμα στην Ελλάδα, ήθελα να μπω για τα καλά μέσα στην ελληνική ζωή και στο ελληνικό σύστημα. Οι γονείς μου επέστρεψαν μόνιμα το 2001 και εγώ αποφάσισα να κάνω το βήμα, πριν τρία χρόνια. Ο πατέρας μου είναι κατασκευαστής, εγώ σκεφτόμουν να ανοίξω ένα καφέ μπαρ αλλά λόγω κρίσης το έχω παγώσει. Προς το παρόν έχουμε μια επιχείρηση με ζώα. Ο πατέρας μου ήταν ήδη δημοτικός σύμβουλος, αλλά αυτή τη φορά δεν θα βάλει υποψηφιότητα.
Ελπίζω να τον διαδεχθώ. Την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δεν την γνώριζα, μέχρι πρόσφατα. Εφόσον έχω αποφασίσει να ζήσω μόνιμα στην Ελλάδα, θέλω να κάνω ότι μπορώ για να διορθώσω τα προβλήματα που εντοπίζω. Δεν θέλω να είμαι απέξω και να ακούω ότι ο ένας έκλεψε κι άλλος έκανε διάφορα. Θέλω να ασχοληθώ εκ των έσω και να αλλάξω ό,τι μπορώ. Σε αυτόν τον τομέα νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω. Στην Αμερική είναι all about service.


ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ
Με την Αμερική διατηρώ ακόμη επαφές. Έχω μια περιουσία εκεί, δεν τα παράτησα. Προς το παρόν ασχολείται ο αδελφός μου με τις δικές μου δουλειές, αλλά πηγαίνω 2-3 φορές τον χρόνο. Με το modeling ασχολούμαι πια part time. Κυρίως με ενδιαφέρει η κατασκευαστική και η επιχείρηση με τα ζώα. Οικονομικά το modeling με βοήθησε. Αγόρασα δύο σπίτια στη Νέα Υόρκη και ένα στη Φλόριντα. πηγή: thebest

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved