Ξέρουμε πώς θα μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα hair salon υψηλών προδιαγραφών!
G-Fashion

Ξέρουμε πώς θα μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα hair salon υψηλών προδιαγραφών!

Ανακαλύπτοντας τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να απολαύσεις μία full extra περιποίηση και ένα styling επαγγελματικών προδιαγραφών στο σπίτι σου και από τα χεράκια σου!

Το καλοκαίρι για το οποίο τόσο αδημονούσες είναι επιτέλους εδώ και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλωσορίσεις την πιο αισιόδοξη και ηλιόλουστη περίοδο του χρόνου, από το να πραγματοποιήσεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου! Πώς θα το κάνεις όμως αυτό, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στο πορτοφόλι και χωρίς να χάσεις χρόνο, περιμένοντας υπομονετικά το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού στο κομμωτήριο; Ανακαλύπτοντας τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να απολαύσεις μία full extra περιποίηση και ένα styling επαγγελματικών προδιαγραφών στο σπίτι σου και από τα χεράκια σου!

Ακόμη και αν δεν διαθέτεις την εμπειρία ή τις… περγαμηνές τής κομμώτριάς σου, έχοντας στο πλευρό σου τους beauty «συμμάχους» που μετατρέπουν τη ζωή στο σπίτι σε μία άκρως ευχάριστη εμπειρία, θα έχεις τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις την εικόνα σου, να πειραματιστείς με τα hair looks που θα κυριαρχήσουν μέσα στους επόμενους μήνες και να αναβαθμίσεις το «παλατάκι» σου σε ένα hair salon που θα ζήλευε ακόμη και o Vidal Sassoon. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα σε ποιους «συμμάχους» αναφέρομαι, παρακάτω ακολουθεί μία μικρή λίστα με τις απαραίτητες προσθήκες που θα σου χαρίσουν μοναδικά χτενίσματα και συνεπώς, μία άκρως «ανεβασμένη» διάθεση!

Ένα ισχυρό «όπλο» ενάντια στο φριζάρισμα

Κακά τα ψέματα, όσο επιμελής και αν είσαι με τη φροντίδα της επιδερμίδας, των ρούχων και της εικόνας σου γενικότερα, εάν τα μαλλιά σου θυμίζουν… θάμνο από το έντονο φριζάρισμα, όλη η προσπάθεια που έχεις κάνει πάει αυτόματα στράφι. Παρότι υπάρχουν πολλά προϊόντα, σαμπουάν, conditioner, μάσκες, που υπόσχονται να καταπολεμήσουν αυτόν τον αιώνιο «εχθρό» των μαλλιών μας, ο μόνος που μπορεί πραγματικά να κερδίσει τη «μάχη» ενάντια στο φριζάρισμα, είναι ένα σεσουάρ επαγγελματικών προδιαγραφών, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούν οι κομμωτές. Αυτό συμβαίνει, γιατί τα συγκεκριμένα σεσουάρ διαθέτουν λειτουργίες που προστατεύουν την τρίχα από την υπερθέρμανση, στην οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο το «σπάσιμο» και η αφυδάτωση των μαλλιών μας. Ένα από αυτά και αναμφίβολα το καλύτερο της αγοράς, είναι το DryCare της PhilIps, το οποίο με την καινοτομία ThermoProtect πετυχαίνει τη βέλτιστη τιμή θερμοκρασίας και υψηλές αποδόσεις που μας χαρίζουν λαμπερά, λεία μαλλιά με «πλούσιο» όγκο, έπειτα από κάθε στέγνωμα.

66666

Curly hair, don’t care!

Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, τα μαλλιά μου είναι αυτό που λέμε «πρόκες». Το οποίο σημαίνει πως, ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει σε μία προσπάθεια να τους δώσω ένα διαφορετικό στυλ, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει περισσότερο από δύο ώρες. Ακόμη και οι κομμώτριες που εμπιστεύτηκα κατά καιρούς, σήκωναν τα χέρια ψηλά, λέγοντας πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο από το… χειρότερο. Παρόλα αυτά, δεν το έβαλα κάτω και ζήτησα την έμπειρη συμβουλή της Βασιλικής Καρανζογιάννη, η οποία μου σύστησε με «κλειστά» μάτια, όπως είπε χαρακτηριστικά, το StyleCare ψαλίδι για μπούκλες της σειράς Sublime Ends, το οποίο όπως με ενημέρωσε θα μπορούσα να χρησιμοποιώ κάθε μέρα, χωρίς να ανησυχώ για τις -ήδη ταλαιπωρημένες- άκρες των μαλλιών μου. Ομολογώ πως έμεινα έκπληκτη από το πόσο εύχρηστο και αποτελεσματικό αποδείχθηκε, παρά τη δική μου ασχετοσύνη!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved