Τζιλ Μπάιντεν: Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ φόρεσε...διχτυωτό καλσόν και το Twitter «πήρε φωτιά»
G-Fashion

Τζιλ Μπάιντεν: Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ φόρεσε...διχτυωτό καλσόν και το Twitter «πήρε φωτιά»

Το διχτυωτό καλσόν που επέλεξε η Τζιλ Μπάιντεν για μία δημόσια εμφάνιση, η πρώτη στιλιστική της «δήλωση» σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα σχόλια -από πικρόχολα έως θετικά- αντανακλούν για κάποιους την πόλωση και τις βαθειές διαιρέσεις που διαπερνούν την αμερικανική κοινωνία.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν παρουσίασε πρόσφατα ένα φιλόδοξο σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της χώρας και το μεγαλύτερο πρόγραμμα αύξησης της απασχόλησης μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Ρεπουμπλικανοί υποσχέθηκαν να το «πολεμήσουν», το εμβολιαστικό πρόγραμμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η πολιτική επικαιρότητα στις ΗΠΑ «τρέχει».

Μέσα στους φρενήρεις αυτούς ρυθμούς όμως ο χρόνος σταμάτησε τα τελευταία 24ωρα και «συμπυκνώθηκε»…σε ένα καλσόν. Για την ακρίβεια στο μαύρο διχτυωτό καλσόν που εθεάθη να φοράει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο στην αεροπορική βάση Άντριους στο Μέριλαντ.

Η 69χρονη εκπαιδευτικός που εξακολουθεί να εργάζεται μετά την εκλογή του συζύγου της στην προεδρία και είναι κάτοχος διδακτορικού, το συνδύασε με μποτάκια, μαύρο σακάκι και μία μαύρη φούστα μέχρι το γόνατο, με δερμάτινο τελείωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved