House of Fame τελικός: Αυτές ήταν οι καλύτερες εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα στο show
G-Fashion

House of Fame τελικός: Αυτές ήταν οι καλύτερες εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα στο show

House of Fame: Το βράδυ της Παρασκευής (28/5) θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΙ από τον οποίο θα αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής.

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία παρουσιάζει το λαμπερό show του ΣΚΑΙ όλο αυτό το διάστημα, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τα outfits και τα looks που έχει κάνει.

Πάντα είναι καλοντυμένη και τις περισσότερες φορές είναι πάρα πολύ σέξι! Η Ελένη Φουρέιρα έχει το δικό της στιλ και μαζί με τους συνεργάτες της καταφέρνουν κάθε φορά να δημιουργούν απίθανα looks!

Σε κάθε live τις Παρασκευές η Ελένη Φουρέιρα ήταν διαφορετική. Εκτός από τα ρούχα φρόντιζε φυσικά να αλλάζει και το μακιγιάζ της το οποίο ήταν άλλοτε πιο ελαφρύ και άλλοτε πιο έντονο ενώ διαφορετικά στιλ είδαμε και στα μαλλιά της.

Άλλες φορές τα είχε πιασμένα πάνω, άλλες φορές ίσια άλλες σγουρά.

Πάντοτε όμως ήταν υπέρλαμπρη και μια κούκλα και ποτέ δεν πέρασε απαρατήτητη!

Με αφορμή τον αποψινό μεγάλο τελικό, βρήκαμε τις καλύτερες εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο House of Fame και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως o CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος το απόγευμα της Πέμπτης (27-05) μπήκε στην Ακαδημία και μοιράστηκε με τους σπουδαστές χρήσιμα tips για τη δισκογραφία, ενώ συζήτησε μαζί τους το πως φαντάζονται τον εαυτό τους στη μουσική σκηνή μετά το τέλος της Ακαδημίας.
Παράλληλα, ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε τι περιλαμβάνει το χρυσό συμβόλαιο με την Panik που θα υπογράψει ο νικητής, αφήνοντας τους φιναλίστ με το στόμα ανοιχτό. Το συμβόλαιο περιλαμβάνει, μέσα σε ένα χρόνο, κυκλοφορία ενός album με 12 τραγούδια, τρία - τέσσερα music videos, φωτογράφηση και όλο το πακέτο υπηρεσιών συμβουλευτικής και management που έχει η Panik Entertainment Group.

Δείτε και μερικά βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved