Dior Celebrates Greece: Όσα θα δούμε στο show-υπερθέαμα!Αυτή είναι η μόνη Ελληνίδα που θα συμμετέχει
G-Fashion

Dior Celebrates Greece: Όσα θα δούμε στο show-υπερθέαμα!Αυτή είναι η μόνη Ελληνίδα που θα συμμετέχει

Dior Celebrates Greece: Απόψε το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο, ο οίκος του Dior θα παρουσιάσει το “Cruise 2022 Collection” σε μία εκδήλωση που θα έχει παγκόσμια προβολή και ζωντανή παγκόσμια μετάδοση.

Ένα ταξίδι στο παρελθόν που στόχο έχει φυσικά την προβολή της Ελλάδας. Ένας ύμνος στην απλότητα και την πραγματική ομορφιά της χώρας μας, την κλασική Αρχαία Ελληνική λιτή εμφάνιση.

Όλα είναι έτοιμα και ήδη το gossip-tv.gr σας παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, Pop Up, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το φαντασμαγορικό show.

Φυσικά στο σόου του Dior θα βρίσκονται διακεκριμένοι καλεσμένοι από το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν ήδη καταφθάσει. Οι καλεσμένοι θα μείνουν στη Μεγάλη Βρετανία μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, το Σάββατο πρωί. Ανάμεσα στη λίστα με τους 400 καλεσμένους είναι και η Salma Hayek, η Marion Cotillard, η Brigitte Macron και η Μαρία Σάκκαρη.

Επιπλέον, υπάρχει ένα βαν που τους πάνε σε όλα τα αξιοθέατα και τα εστιατόρια της Αθήνας να πάρουν μία γεύση από την χώρα και να καταλάβουν τι εστί Ελλάδα. Έχουν επισκεφτεί πολλά μέρη, όπως η Πλάκα. Το Σαββατοκύριακο οι καλεσμένοι θα πάνε στο 4 Seasons, θα κάνουν το μπάνιο τους κι ύστερα θα αποχωρήσουν.

Στο σόου, η Ροζάνα Γεωργίου θα είναι το μοναδικό μοντέλο από την Ελλάδα που θα περπατήσει για τον Dior στο Καλλιμάρμαρο. Η βάση της είναι στο εξωτερικό και, όπως ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τα περισσότερα μοντέλα είχαν ήδη κλειστεί από πρακτορεία στο εξωτερικό. Εάν υπήρχαν κάποιες ελλείψεις, τότε απευθύνθηκαν στα ελληνικά γραφεία για μακιγιέζ και στυλίστες!

Οι κυρίες που έχουν καλεστεί στο αποψινό σόου, θα φορούν μόνο Dior ρούχα.
Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της πανδημίας, όλοι αυτοί οι καλεσμένοι δε θα βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο, αλλά κάποιοι θα βρίσκονται στο Cine Paris, όπου θα βλέπουν το σόου από γιγαντοόθονες. Προβολή θα γίνεται και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και μέσω Live στο official Instagram account του Dior.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved