O Τάσος Μητρόπουλος στο gossip-tv: «Θέλαμε να αναδείξουμε τη θηλυκότητα της Ιωάννας»! (photos)
G-Fashion

O Τάσος Μητρόπουλος στο gossip-tv: «Θέλαμε να αναδείξουμε τη θηλυκότητα της Ιωάννας»! (photos)

AXDW: Ένα από τα fashion show της φετινής Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας που ξεχώρισε σίγουρα ήταν αυτό του σχεδιαστή μόδα Τάσου Μητρόπουλου, αφού στο front row καθόταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών μας, η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα που έκανε το πανελλήνιο να "λυγίσει" με την ιστορία της, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στις 20 Μαΐου του 2020 και η οποία της άλλαξε όλη τη ζωή, έκανε λαμπερή εμφάνιση στο ντεφιλέ μόδας του γνωστού μόδιστρου ο οποίος παρουσίασε εκείνο το βράδυ την κολεξιόν του Sping/Summer 2022.

Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι η Ιωάννα έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου για την ποινή εις βάρος της γυναίκας που της επιτέθηκε αλλά και ότι η ίδια φωτογραφήθηκε πιο λαμπερή και εντυπωσιακή από ποτέ.

Ο Τάσος Μητρόπουλος, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο gossip-tv μίλησε για την εντυπωσιακή ολόσωμη αμπιγέ μαύρη φόρμα που φόρεσε για την περίσταση η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία παρακολούθησε την παρουσίαση της κολεξιόν από την πρώτη θέση των καθισμάτων.

«Η Ιωάννα ήταν πελάτισσά μου και πριν την επίθεση»

Ο Τάσος Μητρόπουλος γνώριζε την Ιωάννα Παλιοσπύρου πολύ πριν αλλάξει η ζωή της δραματικά, μετά την επίθεση με βιτριόλι. "Η Ιωάννα έτυχε να είναι πελάτισσά μου πριν συμβούν όσα συνέβησαν. Ψώνιζε δημιουργίες μου στα καταστήματά μου και είχαμε γνωριστεί" είπε ο γνωστός σχεδιαστής αποκλειστικά στο gossip-tv και συνέχισε: "Βέβαια, ένα από τους κυριότερους λόγους που ήρθε στην επίδειξη, ήταν ότι ήθελε να στηρίξει τη φίλη της Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της Τερέζα που θα εμφανίζονταν για πρώτη φορά μαζί στην πασαρέλα".

«Θέλαμε να αναδείξουμε τη θηλυκότητά της με τη φόρμα που φόρεσε»

Ο Τάσος Μητρόπουλος αποκάλυψε επίσης ότι μαζί με την Ιωάννα ετοίμαζαν αυτή την εμφάνιση εδώ και καιρό μιας και βρίσκονταν σε πρόβες για το ρούχο που θα φορούσε για τη βραδιά του fashion show. "Από τη φύση της η Ιωάννα είναι δυναμική γυναίκα και διαθέτει θηλυκότητα. Αυτή τη θηλυκότητα θέλαμε να αναδείξουμε με τη φόρμα που της έφτιαξα. Ήταν ένα ρούχο που θα επέλεγε και μόνη της γιατί είναι του στυλ της".

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν έκρυψε ότι ήταν αρκετά δύσκολο το όλο εγχείρημα. "Όταν συνέβη αυτό που συνέβη και έχοντας πλέον και όλα αυτά τα επιθέματα πάνω στο κορμί της, δεν μπορούσε να φορέσει ανοιχτά ρούχα. Προσπαθούσε να καλύψει τυχόν ατέλειες με το πρόβλημα που της έχει δημιουργηθεί μετά την επίθεση. Στην πρόβα είδαμε πολλά ρούχα που θα μπορούσαν να της ταιριάζουν και επιλέξαμε να κρύψουμε κάποια σημεία που δεν έπρεπε να φανούν, αναδεικνύοντας βέβαια και το υπέροχο ντεκολτέ της".

Όσο για το στυλ που επέλεξε η Ιωάννα για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση, ο Τάσος Μητρόπουλος τόνισε: "Θέλαμε να είναι όσο πιο μίνιμαλ γινόταν το ρούχο της. Ήταν άλλωστε η πρώτη της έξοδο μετά τα όσα συνέβησαν στο δικαστήριο και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να κάνουμε υπερβολές για να νιώσει και να είναι ο εαυτός της μέσα στο ρούχο που θα φορούσε".

Μία ξεχωριστή κολεξιόν

Ο Τάσος Μητρόπουλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κολεξιόν του Spring/Summer 2022 που παρουσίασε στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week.

"Το ξεχωριστό στη νέα κολεξιόν μου είναι τα χρώματα. Είναι μία πανδαισία χρωμάτων με όξινα χρώματα εσπεριδοειδών που είναι και η τάση για το επόμενο καλοκαίρι. Λιτοί όγκοι με strass cubes είναι ό,τι επικρατεί στη νέα μου κολεξιόν" είπε ο Τάσος Μητρόπουλος στο gossip-tv, αποκαλύπτοντάς μας και πώς θα είμαστε μέσα στη μόδα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Φυσικά, ο γνωστός μόδιστρος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις guest stars του σόου του, την Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της Τερέζα Χάμπερτ οι οποίες περπάτησαν μαζί στην πασαρέλα για να στείλουν ένα σημαντικό μήνυμα όπως τονίζει ο Τάσος Μητρόπουλος: "Το μήνυμα αυτό είναι ότι η μόδα δεν έχει ηλικία. Όταν είσαι καλοβαλμένος και προσέχεις τον εαυτό σου, μπορείς να φοράς μεγάλη γκάμα ρούχων".

Χάρης Σιανίδης: «Το εννοώ ότι η Ιωάννα είναι η πιο όμορφη φίλη μου»

Ένας από τους ανθρώπους που βοήθησε ώστε το συγκεκριμένο fashion show να έχει επιτυχία ήταν ο μετρ των Δημοσίων Σχέσεων Χάρης Σιανίδης ο οποίος μιλώντας στο gossip-tv τόνισε πόσο όμορφα νιώθει που γνώρισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου από κοντά:

"Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που με τίμησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την παρουσία της μετά από τα όσα έζησε και τη μάχη που έδωσε στα δικαστήρια. Το εννοώ ότι η Ιωάννα είναι η πιο όμορφη φίλη μου. Γιατί η Ιωάννα είναι όμορφη και μέσα της και σύντομα και εξωτερικά. Είναι ο ορισμός της γυναικείας δύναμης και ένα μάθημα ζωής για όλους μας" είπε ο Χάρης Σιανίδης και συνέχισε: "Ένιωσε υπέροχα και εκείνη που βρέθηκε στο fashion show και ξέρω ότι πλέον θέλει να αφήσει τα πάντα πίσω της και να ζήσει ως κανονικός άνθρωπος από εδώ και στο εξής".

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η δημόσια εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας και οι δηλώσεις στο Mega Καλημέρα!

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Καρέ καρέ η πρώτη δημόσια εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας μετά την πολύκροτη δίκη

Η Ναθαναήλ στο gossip-tv: «Η Ιωάννα με την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας τίμησε τον εαυτό της»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved