Christmas shopping: Τα γιορτινά δώρα που θα ενθουσιάσουν φέτος κάθε παραλήπτη και πού θα τα βρεις
G-Fashion

Christmas shopping: Τα γιορτινά δώρα που θα ενθουσιάσουν φέτος κάθε παραλήπτη και πού θα τα βρεις

Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν τα φετινά Χριστούγεννα και δεν μπορείς να κρύψεις την ανυπομονησία σου! 

Όχι μόνο γιατί η περίοδος των γιορτών σε «πλημμυρίζει» με όμορφα συναισθήματα, αλλά επειδή είναι η ιδανική ευκαιρία για να έρθεις ακόμη πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Διότι από τις γιορτινές οικογενειακές βόλτες στη στολισμένη πόλη και τα αγαπημένα σου εμπορικά κέντρα, μέχρι την καθιερωμένη ανταλλαγή των χριστουγεννιάτικων δώρων, όλα συντελούν ώστε να αναπληρώσεις τον κοινό χρόνο που χάνεται με τους αγαπημένους σου, μέσα στην καθημερινότητα.

Τι περιμένεις, λοιπόν, για να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας τις προετοιμασίες για την περίοδο των Χριστουγέννων; Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να αρχίσεις να καταγράφεις τη λίστα με τους φετινούς παραλήπτες των γιορτινών πακέτων σου και να πραγματοποιήσεις μία εξόρμηση στον πιο παραμυθένιο και γιορτινό shopping προορισμό, δηλαδή σε έναν συναρπαστικό «κόσμο» γεμάτο μόδα, ομορφιά, τεχνολογία, διακόσμηση, παιχνίδια, στον οποίο θα βρεις ό,τι ψάχνεις για κάθε ξεχωριστό πρόσωπο της ζωής σου!

Αν θέλεις, λοιπόν, να «ντύσεις» τα φετινά Χριστούγεννα με μαγεία και έπειτα να τη μεταδώσεις στους ανθρώπους που αγαπάς μέσω των δώρων σου, τότε να ξέρεις πως το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos είναι το μέρος που σε καλωσορίζει σε μία ανεπανάληπτη και άκρως γιορτινή αγοραστική εμπειρία. Διότι καθώς θα περιηγείσαι σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό γεμάτο χρώματα, αστερόσκονη και λαμπιόνια, ενώ κλασικές χαρμόσυνες μελωδίες θα «χαϊδεύουν» τα αυτιά σου, θα ανακαλύπτεις τις καλύτερες προτάσεις γιορτινών δώρων για την ανιψιά, την κολλητή, τη μητέρα, το παιδί σου, τον αγαπημένο σου και φυσικά, για εσένα!

Εικόνα14

Τα χρήσιμα δώρα που θα ενθουσιάσουν εσένα, την κολλητή και την αδερφή σου

Από όταν θυμάσαι τον εαυτό σου, τα Χριστούγεννα ήταν διαχρονικά μία περίοδος που συνήθιζες να χαρίζεις απλόχερα δώρα. Ωστόσο, αν δεν έχεις προσθέσει τον εαυτό σου στη λίστα με τους παραλήπτες των γιορτινών σου πακέτων, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνεις, αφού ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δωράκι είναι ένας τρόπος να σε ανταμείψεις για όσα κατάφερες μέσα στην χρονιά που αφήνουμε πίσω. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία μονόχρωμη πλισέ πλεκτή φούστα με άνετη εφαρμογή από το κατάστημα Parabita; Πρόκειται για ένα ευκολοφόρετο, διαχρονικό κομμάτι, το οποίο θα σε συνοδεύει σε κάθε περίσταση, αφού συνδυάζεται εύκολα με ό,τι επιλέξεις να το φορέσεις.

Επίσης, μπορείς να επενδύσεις σε ένα μοντέρνο σκουρόχρωμο τζιν πουκάμισο από 100% βαμβάκι, το οποίο ταιριάζει σε μία πρωινή αλλά και σε μία βραδινή εμφάνιση, ανάλογα με τον τρόπο που θα το συνδυάσεις, ενώ μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Lee & Wrangler του Mediterranean Cosmos. Εναλλακτικά, αν θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό, τότε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε μια ξεχωριστή μεταλλική απόχρωση από το κατάστημα DOCA, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να «κλέψεις» τις εντυπώσεις στα γιορτινά ρεβεγιόν.

Εικόνα15

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved