Οι 10 + 2 καλοντυμένες κυρίες της χρονιάς που πέρασε!
G-Fashion

Οι 10 + 2 καλοντυμένες κυρίες της χρονιάς που πέρασε!

Το 2021 συναντήσαμε πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz να μας αποκαλύπτουν το στυλ τους και να σετάρουν τα outfit τους με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, αποδεικνύοντας το πόσο καλοντυμένες είναι σε κάθε τους εμφάνιση!

Η χρονιά που πέρασε, ήταν για τους περισσότερους αρκετά περίεργη, καθώς έπρεπε να περιοριστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στις εξόδους μας, λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού. Ωστόσο, πολλές ήταν οι δημόσιες εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities οι οποίες είναι λάτρεις της κομψότητας και δεν δίστασαν να προτείνουν, με κάθε έξοδό τους, μια καινούργια στυλιστική πρόταση.

Οι κυρίες της ελληνικής showbiz, έχουν σχεδόν πάντοτε προσεγμένο στυλ και είναι καλοντυμένες αφου, από το πρωί μέχρι και το βράδυ, προτιμούν να κάνουν απόλυτα fashion εμφανίσεις, με ρούχα που τους ταιριάζουν, τονίζουν την αυτοπεποίθησή τους και αποτελούν και μια ξεχωριστή στυλιστική πρόταση για το κοινό, που επιθυμεί να πάρει ιδέες για το πως θα παρευρεθεί σε μια συγκυρία ή γενικά να αναπροσαρμόσει το στυλ του, με την αναδιοργάνωση της γκαρνταρόμπας τους. Από έντονα patterns σε ρούχα, μέχρι και τα πιο απλά outfits με όμορφα τοπ και απλά office παντελόνια, το gossip-tv συγκέντρωσε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις των ελληνίδων επωνύμων, οι οποίες αγαπούν το fashion, προσέχουν την εμφάνισή της και προτείνουν διαφορετικές ιδέες, για το τι μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε περίσταση.

Μια από τις κυρίες της ελληνικής showbiz, που ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε πάμπολλες φορές να κάνει τις βόλτες τις στους δρόμους της Αθήνας, είτε με πιο χαλαρό και cozy ντύσιμο, είτε με πιο κομψό και βραδινό, ήταν η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου. Η ίδια είναι πάντοτε καλοντυμένη και έχει βρει το απόλυτο στυλ, που της ταιριάζει και δε κάθε δημόσια εμφάνισή της κλέβει τις εντυπώσεις με το styling, που έχει καταφέρει να κάνει. Όπως είναι φανερό, η όμορφη ηθοποιός είναι λάτρης του total black ντυσίματος, δίνοντας έμφαση στο χτένισμα και τα αξεσουάρ της, που τις περισσότερες φορές κλέβουν τις εντυπώσεις.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις της, την χρονιά που μας πέρασε:

Δείτε στην παρακάτω gallery τις πιο λαμπερές κυρίες της εγχώριας showbiz για το 2021, καθώς και τα ευφάνταστα outfits που επέλεξαν:

Διαβάστε επίσης:

Τόνια Σωτηροπούλου: Για shopping με puffer jacket - Έτσι θα αντιγράψεις το στιλ της

Δέσποινα Βανδή- Μελίνα Νικολαΐδη: Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη;

Έλλη Κοκκίνου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Έγινε κατάξανθη (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved