Δέσποινα Βανδή- Μελίνα Νικολαΐδη: Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη;
Gossip Cam

Δέσποινα Βανδή- Μελίνα Νικολαΐδη: Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη;

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή, παρέα με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, να κάνουν την πρωινή τους βόλτα στη καρδιά των νοτίων προαστίων.

Είναι μια από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της Ελλάδας, με πλήθος κοινού να την ακολουθεί και να την στηρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή της καριέρας της. Φέτος, την παρακολουθούμε και κάθε Σάββατο, μέσα από τα live shows του Just the two of Us, όπου ανήκει στην κριτική επιτροπή.

Η Δέσποινα Βανδή, πέρα από μια πολύ καλή τραγουδίστρια, πάνω από όλα είναι και μια υπέροχη μαμά και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, την δεκαεπτάχρονη πλέον Μελίνα. Πάντα περνούσαν πολύ χρόνο μαζί και πραγματοποιούσαν κοινές εμφανίσεις, ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό πάντα χαρούμενες και αγκαλιασμένες.

Η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε στη Βούλα και αποθανάτισε μαμά και κόρη να κάνουν την πρωινή τους βόλτα και από αυτά που είδαμε, φαίνεται ότι η Μελίνα έχει μεγαλώσει πολύ, αφού πλέον είναι πιο ψηλή από την μαμά της. Η Μελίνα επέλεξε να φορέσει ένα λευκό boho φόρεμα με μεγάλα μανίκια, συμπληρώνοντάς το με καφέ μποτάκια, σε πιο country στυλ. Η Δέσποινα Βανδή, με τη σειρά της, ντύθηκε αρκετά πιο απλά, αλλά πάντα με αυτήν την fashion προσωπική πινελιά της. Επέλεξε ένα φούτερ σε έντονο πράσινο χρώμα και ένα μαύρο απλό παντελόνι, για την πρωινή της βόλτα.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:


Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ - Πού διαασκέδασαν οι celebrities!

Girls Power: Είναι οι Βαλαβάνη-Βουλγαράκη-Φαρμάκη-Κανελλοπούλου το ελληνικό Sex & the City;

Νάταλι Θάνου: Το total black look και η τσάντα που απογείωσε το στιλ της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved