Άντζελα Γκερέκου: Δίνει μαθήματα στυλ και κομψότητας με τα total black σύνολά της! (photos)
G-Fashion

Άντζελα Γκερέκου: Δίνει μαθήματα στυλ και κομψότητας με τα total black σύνολά της! (photos)

Μπορεί η Άντζελα Γκερέκου να διανύει μία αρκετά εσωστρεφή περίοδο λόγω του θανάτου του άντρα της ζωής της Τόλη Βοσκόπουλου, όμως ακόμα και τώρα, δίνει μαθήματα στυλ και φινέτσας! 

Μπορεί να έχει περιορίσει τις πολλές δημόσιες εξόδους, μπορεί να διανύει περίοδο πένθους, όμως η Άντζελα Γκερέκου δεν έχει κάνει ούτε στο ελάχιστο... έκπτωση στο στυλ της, αποδεικνύοντας ότι αυτό είναι θέμα προσωπικό για τον καθένα μας.

Η ίδια υπήρξε πάντα πολύ κομψή και δεν μας απογοήτευσε ούτε μία φορά στις κατά καιρούς κοσμικές εμφανίσεις της, που εδώ που τα λέμε, υπήρξαν μετρημένες στα δάχτυλα. Ειδικά μετά την απώλεια του αξέχαστου Τόλη Βοσκόπουλου η Άντζελα Γκερέκου επιλέγει να κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις και μόνο όταν το απαιτούν οι υποχρεώσεις της.

Σε όλες τις εμφανίσεις της λοιπόν επιλέγει και λόγω πένθους αλλά και γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα της χρώματα, το μαύρο. Φροντίζει να επιλέγει loose κοστούμια και oversized μπλούζες ή σακάκια, ενώ τις περισσότερες φορές φροντίζει να "στολίζει" τα σύνολά της με λευκές πέρλες ή εντυπωσιακά fur αξεσουάρ.

Όσο για το μακιγιάζ της, είναι πάντα πολύ προσεγμένο αλλά και πολύ διακριτικό με την ίδια να αποφεύγει τα έντονα χρώματα και τις "σκληρές" γραμμές για να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ακόμα και στις λιγότερο επίσημες εμφανίσεις, η Άντζελα Γκερέκου φροντίζει να είναι περιποιημένη. Τώρα τελευταία στην κακοκαιρία Ελπίδα, ανέβασε φωτογραφίες με την κόρη της και ακόμα και τότε ήταν πραγματικά πολύ προσεγμένη η εμφάνισή της.

Αξίζει να ρίξετε μία ματιά στις τελευταίες εμφανίσεις της κατά τις οποίες την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και να πάρετε ιδέες για πολύ κομψές εμφανίσεις.

Δείτε την gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved