Άντζελα Γκερέκου: Πόζαρε αγκαλιά με τη μητέρα της και "έριξε" το Instagram - Το τρυφερό ποστ!
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Πόζαρε αγκαλιά με τη μητέρα της και "έριξε" το Instagram - Το τρυφερό ποστ!

Η Άντζελα Γκερέκου έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και δεν διστάζει να μας το δείξει σε κάθε στιγμή, αφου οι δυο τους έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο την απολαμβάνει σχεδόν καθημερινά στη δραματική σειρά του ΜEGA «Η γη της ελιάς», όπου κατέχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκείνον της Αθηνάς.

Λίγους μήνες μετά από το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου έχει μεγάλη ανάγκη από τα δικά της άτομα, να βρίσκονται δίπλα της και να την βοηθήσουν να προχωρήσει παρακάτω. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ενημερώνει συνεχώς τους διαδικτυακούς της φίλους όχι μόνο για τα επαγγελματικά της σχέδια και τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά, αλλά και για στιγμές από την έντονη καθημερινότητά της. Πριν από λίγες ώρες, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό ποστ, αγκαλιά με τη μητέρα της, η οποία την επισκέφθηκε στο γραφείο της στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), όπου κατέχει μέχρι και σήμερα το ρόλο της Προέδρου.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στη σχετική δημοσίευση: "Μάνα είναι μόνο μια! Κι όταν σε επισκέπτεται στο γραφείο σου γεμίζεις χαρά!!! 🙏❤️ #love #mom #AngelaGerekou "

Δείτε στη παρακάτω gallery την πιο In love φωτογραφία με τη μητέρα της:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Βοσκοπούλου: Έτσι είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο της - Η θέα που ξετρέλανε το Instagram

Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη της έξοδος τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη (Video & Photos)

Σπύρος Νικολαϊδης: Η ηλικία, το ύψος και ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved